"Zremixovať piesne autora, ktorý originály piesní upravil do svojej nezameniteľnej podoby ??? Pripadá mi to ako zle klonovať dobre klonované. Päsť na oko - nepočúvateľné. Po maximálne úprimnej hre Kora odrazu nejaké slučky, naprogramované bicie, hrkoty a pazvuky. Jednoducho nepresvedčivé a syntetické. A to je vlastne jediná výhrada k vzácnemu CD Rudolfa KORA Ulehlu."
nie som jediny, kto tvrdi, ze "hudba" vytvorena na pocitacoch nie je hudba..
@opitytankista cd je opat v predaji, je tam asi 10 2-4 minutovych brkaciech, zasmejes sa jak rudo opisuje tehdajsiu atmosferu a aj sa tam trosku zamysla nad hudbou ako takou.. typek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"Zremixovať piesne autora, ktorý originály piesní upravil do svojej nezameniteľnej podoby ??? Pripadá mi to ako zle klonovať dobre klonované. Päsť na oko - nepočúvateľné. Po maximálne úprimnej hre Kora odrazu nejaké slučky, naprogramované bicie, hrkoty a pazvuky. Jednoducho nepresvedčivé a syntetické. A to je vlastne jediná výhrada k vzácnemu CD Rudolfa KORA Ulehlu."
nie som jediny, kto tvrdi, ze "hudba" vytvorena na pocitacoch nie je hudba..
ale je cielom tejto temy oboznamit nas s rudolfom ulehlom alebo sa to zas ma tocit okolo toho, ze hudba robena na pc, nie je hudba?