Všimol som si že niektoré dievčatá sa ozaj dokážu rozplývať nad mužskými rukami. Je to pre vás naozaj taká atraktívna časť tela?
Chcem aby ste sa vyjadrili do akej miery to platí a aké sa vám páčia
@kittan Bratranko mal tiež ruky, že mu nebolo vidno žily. Za pol roka cvičenia mal také predlaktia, že keď niečo robí, dvíha niečo tak mu nabehnú také žily, že sa až čudujem. A fakt sa to niektorým ženám páči, aj mu to povedali, normálne obdivovali tie žily, nechápem.
dokazem sa rozplyvat nad rukami, ocami, perami, strniskom, krkom, hrudnikom, hocicim..
ale ruky vedia byt velmi atraktivne, predsa len rukami sa jeden druheho dotyka, rukami clovek vykonava vela veci, ruky su podla mna velmi nadherna cast tela
Inak je zaujímavé jak všetci sa rozplývajú že ruky sú krásna časť tela a keď som tu pred pol rokom daval anketu že "o čo by ste radšej prišli či o ruku alebo nohu" tak všetci hlasovali že radšej o ruku.. ešte k tomu keď noha je ľahšie nahraditeľná..
Mňa úplne nasralo jedno dievča kt zabilo proste "nepáči sa mi keď má chlap mozole " ako nikdy by som nechcel mať ruky hladké ako decká prdel a na svoje mozole som pyšný !! Mor Ho !! xD :letim:
a ja som sa divil co moja byvala, par kamosiek a tak maju vzdy s mojimi rukami ... zda sa, ze to ti je vazna vec toto a dost to zeny vnimaju, ... zaujimave
v zivote som si nevsimala ruky. sice minule som vo vlaku dost dlho pozorovala ruky jedneho pana, mal naozaj zaujimave hodinky, vazne som ich očekovala do posledneho detailu, kym som si vsimla, ze sa na mna divne pozera. potom som si nahodou uvedomila, ze na tej ruke nema 2 alebo mozno aj 3 prsty, takze... nie, ruky ma vazne nezaujimaju.
a ked sa mam dajako vseobecne vyjadrit, neznasam zily a vobec sa mi nepacia velke ozrutne ruky na muzoch, posobia na mna nemotorne skor sa mi pacia take tie klaviristicke,ako sa tomu vravi s dlhsimi prstami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a pri ženách pravý opak, čiže si myslím, že je to nejaký umelo vytvorený znak podľa ktorého sa môže odlíšiť pohlavie, takže sa ani nečudujem prečo...
ale ja nemám až tak pekné ruky sú sice žilnaté, chudé ale detské
ja mám tiež veľa bežných telových úchyliek aka rôzne výčnelky a tak, vyziabnutí ľudia sú pekní..
ale ruky vedia byt velmi atraktivne, predsa len rukami sa jeden druheho dotyka, rukami clovek vykonava vela veci, ruky su podla mna velmi nadherna cast tela
myslím že tento typek ma najkrajšie ruky na zemi aj na asgarde
Mne sa pacia ruky. Velke. Silné. Muzne