@n0win0u a tak zname SK piva su na taketo veci ako stvorene lebo ani jedno neni az tak dobre aby sa nemohlo kombinovat ja som pil steiger teraz a rum z Lidlu za 3.30
@n0win0u no pok ale u nas je secko drahe u nas SK piva podradne stiloja viac ako ceske kvalitne v ceslu takze my chudaci nemame na vuber proste skurveny stat !!! chcem byt cexh !!!!
@torpedo08 u nas je secko drahe ? dopc tak ja neviem kam chodievas ty ale napr ja kde pijavam su ceny perfektne a za dobre pivko sice das 1.30-1.5e ale zase nepasterizovane svijany 13,15 stupnov
poldeco tu v sezame stoji 55centov ako na toto by som sa stazoval ako posledne, ze na slovensku je drahy chlast
@n0win0u tak to je uz kurevsky drahe aj ked viem ze je dobre ale tak u nas neni nic iba corgon a bazant cize grc jeden horsi ako druhy a stoji 85 centov co je moc na take sracky a poldeci u nas stoji 70 centov a to su uplne podradne tusim polske vodky a rumy .. tusim borovicka je za 60 ale tu nepijem no ale stary notorici piju borovicku a male pivo cize nim je jedno ake to pivo je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
poldeco tu v sezame stoji 55centov ako na toto by som sa stazoval ako posledne, ze na slovensku je drahy chlast
ono viete, to je ako stavať dom: tehla tehla malta - rum rum pivo, rum rum pivo. čaute ahojte.