ja ľúbim z tých kvalitných, ale cenovo stále dostupných Sailor Jerry, Mulata (5 ročná) a Flor de Caňa. potom z tých cenovo vyššie Diplomatico (reserva exclusiva, reserva mi tak nechutí) a Zacappa.
ale napríklad mnoho mojich kamarátov má rado Bucanero. mne nechutí, pretože sa mi zdá príliš sladký.
A Morgana fakt nie, ak už chceš dávať peniaze na rum, tak sa tomuto vyhni, zbytočne vyhodené peniaze. za pár euro navyše už máš omnoho kvalitnejšie a chutnejšie rumy.
@mysteriousshadow Všetko sa odvíja od stavu tvojej peňaženky V Tescu alebo v inom supermarkete nejakú lepšiu značku hľadať asi nemôžeš. Čo som čítal, tak dobré ohlasy má Plantation Gran Aňejo Guatemala a nie je ani až taký drahý, alebo nejaký Diplomático.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja ľúbim z tých kvalitných, ale cenovo stále dostupných Sailor Jerry, Mulata (5 ročná) a Flor de Caňa. potom z tých cenovo vyššie Diplomatico (reserva exclusiva, reserva mi tak nechutí) a Zacappa.
ale napríklad mnoho mojich kamarátov má rado Bucanero. mne nechutí, pretože sa mi zdá príliš sladký.
takže záleží aj od toho, čo jej chuťovo berie.
tmavý mi nechutí, moc z toho cítiť tie sudy
a nechápem ako môže niekto piť rum, veď to je sladké..
Captain Morgan je fajn, ale je trochu sladky na moj vkus. Avsak jeho tmavsi brat (black label) je o nieco tuhsi a lepsi.
Tuzemak zrejme kupovat nechces