trosku som bola sklamana ale ze v all stars nie su queens zo s8 myslim ze naomi smalls si sancu urcite este zasluzi. ale som rada ze vyhral bob kim chi je super ale neni material do tejto show
(sorry som tym kusok posadnuta uz nech je piatoook )
@primadonna666 jj jasne ale hovoril to oba tyzdne lebo to neni vseobecne zname tak par queens to mozno este povie a az potom nejaku vratia. necham sa prekvapit
Bože môj, Katya, Katya ALL THE WAY. Celkom som bola smutná, že Ru dal do All Stars 2 Coco, lebo tam mohol dať napríklad Delu, ale nie, musela prísť Coco, aby bola Coco-Alyssa Drama. A nemám iba jednu obľúbenú queen, milujem Katyu, Biancu, Violet, Kim Chi... a Naomi je úplne sweet. A Bože, nemám rada Detox.
Och konecne som nasla svojich xD uz som myslela ze nenajdem ja som dufala v all stars 2 ze Katya to da ale co uz ...tesite sa na All Stars 3..'dufam ze sa este zapojite do diskusie xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak som tiez bola prekvapena adore myslela som ze ta to dotiahne daleko
(sorry som tym kusok posadnuta uz nech je piatoook )