Rusil tu uz niekedy niekto studentsky ucet u tatrabanky?
Co za to chceli? Lebo od kamaratky si vypytali 12 eur a akosi mi to pride trosku dost. A rusia mi u nas v meste pobocku a ja sa nebudem ondit do banky zakazdym 20km...
jop, bypytali si 12 eur s tym, ze zrusenie uctu nieco stoji kvoli procesom, ktore sa tam deju
a rusila som ho preto, lebo som im dementom donieslo potvrdenie o navsteve skoly priamo na pobocku, bolo platne pol roka a za 2 mesiace mi normalne spoplatnili ucet kokoti. a potom este tych 12 eur na zrusenie >____> ale zase nechcela som sa natahovat o par eur, tak som sa proste len na to vysrala a zrusila. a budu ta presviedcat, aby si zostala a budu sa ta vypytovat sprostosti
@hoperpohroma jebat na nich, akoze ja im tych 12 eur dam, ked su takw kurvy zdieracske, nech si ich narvu tupym koncom do...nosnej dierky, ale co je moc, to je moc. A potom ze "bez poplatkov".
@staphylococcus jj som si ho rusil pred 2 tyzdnami a ste ma tak vystrasili ze som pisal hned tatrabanke na chat kde mi povedali ze mi ich naozaj vratia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a rusila som ho preto, lebo som im dementom donieslo potvrdenie o navsteve skoly priamo na pobocku, bolo platne pol roka a za 2 mesiace mi normalne spoplatnili ucet kokoti. a potom este tych 12 eur na zrusenie >____> ale zase nechcela som sa natahovat o par eur, tak som sa proste len na to vysrala a zrusila. a budu ta presviedcat, aby si zostala a budu sa ta vypytovat sprostosti
@doyouhearme je to tak, ako tvrdili tuto ostatni, tych 12e ti vratia