RUSKÝ a NEMECKÝ JAZYK [tlmočníctvo, prekladateľstvo]
Keďže žijem v bilinguálnom prostredí už od svojho útleho veku, pravdepodobne práve to je dôvodom toho, že jazyky mi idú najlepšie zo všetkého. Mala by som záujem študovat tlmocnictvo/prekladatelstvo, a to: nemecký a ruský jazyk. Podotýkam, že anglický jaz
V Nitre by mala byt, lebo tam studuje moja spoluziacka Nemcinu+rustinu a pritom rustinu nevedela. Skus pozriet UKF v Nitre...ale musim ta upozornit, ze davat si kombinaciu z jazyka nie je lahky vyber, hlavne ked ide o tlmocnictvo a prekladatelstvo...ja som si tiez myslel, ze viem anglicky velmi dobre a skusky prveho semestra som nespravil (mal som odbor amerikanistika a anglistika FF UPJS v Kosiciach).
Drzim palce
@3 nj u mna bude zalezat hlavne na tom či sa na školu kam odletela moja prihlaška vôbec dostanem..
a nestraš ma tu.... lebo Ti to vrátim /pošlem na Teba pána Stekauera.bububu/
@brekekee a kam si si dala prihlasku??? Kludne ho na mna posli, aj tak nevie, kto som pri takom tucte studentov....len tak na okraj, pytal som sa druhakov a zo 150 ich ostalo 40
ta kombinacia existuje na UKF v Nitre, ako spominal @scooty. Je tam nasa byvala spoluziacka a velmi jej to nejde, mozno preto, lebo je trocha lajdak, ale som pocula ze nemcina je tam strasne tazka
@scooty ano,mama mi o tom hovorila,ale neviem,ze kde studoval...
ale som si myslela,ze jeho syn,to musi byt nejaky genius
len pls nehovor,ze to mas odo mna,vies,to su take veci,na skole sa take reci rychlo siria
@scooty tak ok
ale predpokladam,ze nieco podobne ako jeho otecko
mama este spominala,ze nemenovany pan S.nie je velmi oblubeny
ale to sa ani necudujem,pri jeho sposoboch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Drzim palce
a nestraš ma tu.... lebo Ti to vrátim /pošlem na Teba pána Stekauera.bububu/
@7 oprava
bud na UKF alebo v BB...
ale som si myslela,ze jeho syn,to musi byt nejaky genius
len pls nehovor,ze to mas odo mna,vies,to su take veci,na skole sa take reci rychlo siria
ale predpokladam,ze nieco podobne ako jeho otecko
mama este spominala,ze nemenovany pan S.nie je velmi oblubeny
ale to sa ani necudujem,pri jeho sposoboch