Opíšte vašu rutinu potom ako zapnete pc. Aké stránky navštevujete každý deň. Aké programy sa vám spúšťajú. Môže byť aj rutina na jednotlivých stránkach, napr. BIRDZ.
v práci:
najskôr zapnem hudbu
potom pokladňu
potom net, pracovný gmail, môj gmail, fb a birdz
tie tri veci mám furt otvorené a potom raňajkujem pri 9gagu, pozerám bazár s knihami, ebay a amazon
doma:
fb, birdz, gmail, 9gag, ak je príliš nuda a ja nemám náladu na seriál, tak aj pokec, ale to sa už nestáva často, inak sťahujem filmy/seriály, hlavne upratujem foldre, rpemiestňujem, robím s diskami (externými) a tak
otvorím si články, manga, seriály, videá ktoré si chcem pozrieť, zapnem hudbu, potom si chcem isť tie pootvárané veci čítať, pozerať ale nechce sa mi vypnúť hudbu tak len refreshujem birdz a potom všetko zruším a idem spať
Zapnem pc: Mail Uniqa a sukromny mail, RT.com, News.sky.com, tasr.sk,
Shmu.sk, birdz.sk, uniqa.sk kvôli práci, etrend.sk, reuters.com,
youtube.com, mojevideo.sk, predovšetkým google, a tak _
Potom doma už len v posteli si pustím film s priateľkou, či seriál (Dexter, HIMYM, TBBT, Castle, Dr. House, Monk) a poslednom čase fičím na South Parku aj keď som ho už videl x-krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najskôr zapnem hudbu
potom pokladňu
potom net, pracovný gmail, môj gmail, fb a birdz
tie tri veci mám furt otvorené a potom raňajkujem pri 9gagu, pozerám bazár s knihami, ebay a amazon
doma:
fb, birdz, gmail, 9gag, ak je príliš nuda a ja nemám náladu na seriál, tak aj pokec, ale to sa už nestáva často, inak sťahujem filmy/seriály, hlavne upratujem foldre, rpemiestňujem, robím s diskami (externými) a tak
Fb
Birdz refresh, refresh, refresh, ts, forum, foto, nasenka, ts, nastenka..
Fb refresh, klik na nejaky zaujimavy clanok
Birdz refresh
Shmu.sk, birdz.sk, uniqa.sk kvôli práci, etrend.sk, reuters.com,
youtube.com, mojevideo.sk, predovšetkým google, a tak _
Potom doma už len v posteli si pustím film s priateľkou, či seriál (Dexter, HIMYM, TBBT, Castle, Dr. House, Monk) a poslednom čase fičím na South Parku aj keď som ho už videl x-krát