Ahojte. Áno, spravil som kravinu, už som to zistil. Za minulý rok som mal podpísané prehlásenie poplatníka - "ružový formulár" až 3x, u rôznych zamestnavateľov. Viac v komente..
Nikdy som neriešil čo to je, proste mi to všade pri nástupe hneď cpali do ksichtu že "podpííš" takže mi nenapadlo že to nesmie byť u viac ako 1. zamestnávateľa, to som zistil až nedávno. Kedže je tu pomaly obdobie daň. priznaní, tušíte niekto ako by tento prípad mohol dopadnúť? Je možné, že budem musieť ešte dane doplatiť, nakoľko som tým v podstate okradol štát?
netusim co je ten ruzovy formular ale nejaky dobry ekonom by ti vedel to danove priznanie spravit, aby to bolo ok, vsetko sa da, len musis zaplatit alebo mat konexie
daj si do 15.2. ziadost u rocne zuctovanie dane u jedneho zamestnavatela a od ostatnych si pytaj podklady
budes mat v priznani danovu povinnost vzniknutu vyssiu nez sumu zaplatenych preddavkov a na konci (neviem teraz oficialne terminy) budes ten rozdiel dlzny statu a povinny doplatit
ci z toho vyplyva este nejaky mozny iny postih, to neviem
@smartboy -> @narazuvzdornaa@3 presne tak.
použi služby niekoho koho niekto iný platí za to aby (okrajovo aj tebe) tieto služby poskytoval, a dodaj danému použitému všetky potrebné podklady na to aby si ho mohol efektívne použiť =D
(znie to ako sarkazmus, ale nie je, len čistý pragmatizmus. fakt. =D)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
daj si do 15.2. ziadost u rocne zuctovanie dane u jedneho zamestnavatela a od ostatnych si pytaj podklady
budes mat v priznani danovu povinnost vzniknutu vyssiu nez sumu zaplatenych preddavkov a na konci (neviem teraz oficialne terminy) budes ten rozdiel dlzny statu a povinny doplatit
ci z toho vyplyva este nejaky mozny iny postih, to neviem
použi služby niekoho koho niekto iný platí za to aby (okrajovo aj tebe) tieto služby poskytoval, a dodaj danému použitému všetky potrebné podklady na to aby si ho mohol efektívne použiť =D
(znie to ako sarkazmus, ale nie je, len čistý pragmatizmus. fakt. =D)