Ahojte. Je tu niekto kto bezne leti cez Ryanair?
Potrebujem poradit, ci mozem mat okrem prirucnej aj kabelu cez rameno, kozmetiku v kabele ci kufry? A ci mozem tete priniest korbace di anglicka v prirucnej dakujeeem..
Ked ides s ryanairom, mozes mat ten maly kufor do 10kg, rozmery maju k tomu na stranke+este tasku, rozmery na stranke. Obe batoziny su v cene letenky, obe su prirucne, do oboch tekutiny len tak ako spominali vyssie, korbaciky by nikoho zaujimat nemali.Ak chces iny, vacsi/tazsi kufor, mozes si ho pridat za poplatok, nezabudni ho vsak dat na oba smery, do tohto kufra uz mozes v podstate hocico.
nezabudni ale ze tu kozmetiku mozes mat maximalne 5x 100ml v prirucnej batozine, cize kazde samostatne balenie do 100ml(nadoba musi mat obsah 100ml,nemozes mat 200ml nadobu do polovice) po pat kusoch,v uzatvaratelnom sacku.
@laurikaaa@alysia vzal by som jed na to ze to bolo niekedy/niekde 5 takych flasticiek, som si stopro isty ze raz som to niekde videl....a odvtedy som sa tomu vzdy prisposoboval,dalej som to ani neriesil lebo malokedy beriem nejake tekutiny,ale cekol som teraz par let. spolocnosti a vazne sa vsade pise ze liter... lol
@alysia prosim ta, ked casto letis.. Okrem kufra mozem mat aj kabelku, urcitych rozmerov. Je jedno jedno s akym ramienkom, ci to len take do ruky treba?
@fxx to nevadí, ja by som zase dala jed na to, že je to 10 fľaštičiek ale ako chlap ti stačí aj 5, veď do tých zvyšných si nemáš čo dať už
No vidíš ako sa všetko mení časom @Blackie1 je jedno aké ramienko ale tá menšia taška sa ti má zmestiť pod nohy takže ak máš normálnu kabelku a nie mega kabelku tak pohodička napr sa mi ešte nestalo, žeby mi to niekto meral tie moje tašky, hoci vždy mi sedela rozmerovo.. ale uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
stale je to liter tekutín
No vidíš ako sa všetko mení časom
@Blackie1 je jedno aké ramienko ale tá menšia taška sa ti má zmestiť pod nohy takže ak máš normálnu kabelku a nie mega kabelku tak pohodička napr sa mi ešte nestalo, žeby mi to niekto meral tie moje tašky, hoci vždy mi sedela rozmerovo.. ale uvidíš