Cestujem s Ryanair a mám len príručnú batožinu. No nie celkom chápem, ako je to s tými tekutinami.
-Viem, že max. je 10 fľašiek po 100 ml, v priesvitnom obale. Musia byť v jednom obale všetky, alebo ich môžem rozdeliť, keď sa nezmestia?
Ďalej komentár.
-Kozmetika, kt. nie je tekutá (napr. púder, ceruzka na oči/obočie) sem nepatrí, že?
-Bežné lieky, ako Ibalgin, Paralen tiež mám dať do priesv. obalu a tiež sa rátajú do 10x100 ml? Alebo ich môžem dať inde? Všade píšu len sirupy a tekuté lieky, ale neviem ako sa prepravujú obyčajné tabletky.
Dakujem za reakcie
mali by byť v jednom obale.
puder, ceruzka ee, ale napr. rúž a podobne neviem
lieky by sa mali davať osobitne, najlepsie tiez do osobitneho sacka, ale uz som sla aj bez a nebol problem
Ved ich vezmi do dvoch, a ked sa im nebude pacit, tak na letisku premiestnis do jedneho. Ja si nespomínam, žeby bola podmienka mať všetko v jednom obale, ale tak letela som naposledy už dávnejšie.
rozdeľ, je písané, že by mali byť spolu, ale nezatknú ťa ak budú rozdelené, môžeš mať aj v príručnej vodu so sebou a nikto ti nič. Čo sa týka liekov, musíš mať recept (info o obsahu) ku každému a nemal by teda obsahovať viac ako 100ml. Ohľadom gélov a skrášľovadiel v originálnom obale môžu byť rozdelené, nie som si však istý s maximom v príručnej, viem, že vo veľkej to môžeš mať hocijako nahádzané. @vintageprincess
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
-Bežné lieky, ako Ibalgin, Paralen tiež mám dať do priesv. obalu a tiež sa rátajú do 10x100 ml? Alebo ich môžem dať inde? Všade píšu len sirupy a tekuté lieky, ale neviem ako sa prepravujú obyčajné tabletky.
Dakujem za reakcie
puder, ceruzka ee, ale napr. rúž a podobne neviem
lieky by sa mali davať osobitne, najlepsie tiez do osobitneho sacka, ale uz som sla aj bez a nebol problem