Leteli ste niekedy Ryanairom? Hlavne tento rok ma zaujíma.
Ako to prebieha s tou príručnou batožinou keď sa nezakúpi Priority?
Ako sa vám celkovo letelo touto spoločnosťou?
letel som neraz, aj tento rok parkrat. s prirucnou je to tak, ze ti ju mozu zobrat do podpalubia, ak nemas priority - ale nie vzdy to robia, a ked hej, tak skor s takymi kufrikmi a toto - ak mas rubdzak, tak ta nahaju tak zrejme
a letelo sa mi tak no...ziadna slava, ale ucel splni
No ak si ideš teraz už od septembra kúpiť letenky s nimi, tak ti sú figu platné naše skúsenosti, lebo odteraz na každú rezerváciu platia nové podmienky (to jest už len 1 ks batožiny, a to 40x20x25 cm)
Ak už máš kúpené letenky, tak záleží na tom, kedy budeš letieť, ak od novembra, tak tiež môžeš mať len tú 1 príručku. Ak je odlet do konca októbra, tak máš klasicky 2 príručné a pri gate ti väčšiu označia a pôjde do podpalubia, inak všetko po starom
na kratke trasy pohoda... tym myslim tak hodinu az dve max, ak mas velmi dlhe nohy, tak aj hodina bude dost proste Boeing 737 prerobeny na lietajuci autobus... inak plati @3
Naposledy som letela vo štvrtok , príručná batožina 10 kg , ktorú ti vezmú pred vstupom do lietadla ... ďalšiu od nej menšiu môžeš vziať na palubu lietadla ..
Ja som mala of course dva malé (kabelku,plecacik) a nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a letelo sa mi tak no...ziadna slava, ale ucel splni
Čo sa spoločnosti týka tak ake laxne také vzácne. Čo viac k tomu dodať
Ak už máš kúpené letenky, tak záleží na tom, kedy budeš letieť, ak od novembra, tak tiež môžeš mať len tú 1 príručku. Ak je odlet do konca októbra, tak máš klasicky 2 príručné a pri gate ti väčšiu označia a pôjde do podpalubia, inak všetko po starom
Ďakujem
Ja som mala of course dva malé (kabelku,plecacik) a nič