Mám xperiu x8 (šrotný mobil ale čo už) no mobil je ešte v záruke (čiže batéria nie je stará) no a dosť rýchlo sa mi vybíja. Ak pustím pesničku, ešte nie je ani v polovici a zožere mi to 1% , čo nie je katastrofa, ale keď počúvam dlhšie, tak s mi mobil
@makacik by som ti ojebal hlavu o stenu, dokial by si sa nenaucil slusne vyjadrovat k ludom, ktori ti nic nespravili
k teme, ten mobil ma len 1200mAh baterku takze sa dalo ocakavat ze vydrz bude onicom, neviem ako funguje multitasking na androide 3 ale skusil by som nejaky task manager na zabijanie aplikacii co bezia zbytocne v pozadi a inak neviem..na mojom androide pouzivam Juice Defender, ten mi predlzil zivotnost baterie skoro o dvojnasobok ale citit ze to aj podtaktuvava procesor a na tej xperii nie je bars co podtaktovavat
stiahni si neaku aplication na setrenie battery alebo si vypni bluetoh,wifi,alebo ak chces mat velku vydrz tak si daj letovy rezime mne to pomohlo ale mal som ini mobil disappointed:mal som tiez xperiu/
Toto sa mi stalo na Xperii X 10, ale tá sa vybila zo 100 na 15 % v priebehu pol hodiny, a pri 22% sa už vypínala.. Po niekoľkých týždňoch sa mi nafúkla batéria a definitívne skonala.
@makacik dakujem za pochvalu, ale bolo to mimo témy. ja tomu telefónu nijako neubližujem tak dakujem ludia, že aspoň niekto vie poradiť. alebo s aspoň ozvať ja chcem ten mobil totižto predať, ale podla mňa ho nikto nekúpi keď sa tak rýchlo vybíja.. :/ jaj čo už
android... ja som sa kamarátke sťažovala že moja nokia 500 vydrží pri skoro celodenne zapnutej bhudbe len 2-3 dni .... a ona mi oznámila že si mobil nabíja každý deň
ja mam xperiu x10 a uz ju mam viac ako 2.5 roka.. zacala sa vypinat a ta baterka nevydrzala ani pol dna. tak som si kupila novu a mozem nabijat kludne aj kazde dva dni
ja aj moja sestra mame tento drbnuty mobil a obaja mame (mali sme) tento problem. osetrit sa da jednoducho... stiahni si z marketu nejaky dobry battery saver a mobil nabijaj az ked klesne pod 20% a nehaj ho nabit do 100 a potom ho odpoj (nenehavaj ho zbytocne dlho nabijat ak mas dobru nabijacku tzn nie cez PC mal by sa nabit do 2 hodin +-) dalej vypinaj nanom veci co viac papaju eletriku z bat. (wifi, bt, datovy prenos) mimochodom su batery savery ktore optimalizuju spotrebu... tohoto sa drzim a baterka vydrzi 3-4 dni no bohuzial toto je asi maximum ktore ti vie tento pekelny stroj skazy podat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
k teme, ten mobil ma len 1200mAh baterku takze sa dalo ocakavat ze vydrz bude onicom, neviem ako funguje multitasking na androide 3 ale skusil by som nejaky task manager na zabijanie aplikacii co bezia zbytocne v pozadi a inak neviem..na mojom androide pouzivam Juice Defender, ten mi predlzil zivotnost baterie skoro o dvojnasobok ale citit ze to aj podtaktuvava procesor a na tej xperii nie je bars co podtaktovavat
To je nezvratný osud imho
viva la symbian
kup si novu baterku.. problem solved
A ešte ma napadá. Mne sa strašne rýchlo vybíja keď mám zapnutý internet, preto ho vypínam.