čo poviete? nieje podľa vás rýchlosť droga? taktiež môže zabíjať. práve dnes keď som šiel domov, tak v dúbravke pred jedním nákupným strediskom stala (ďaľšia) nehoda. čo vravel očitý svedok (prišiel som asi 1 min po nehode, ešte horeli káble v aute a nebo
Mas pravdu..moze to byt aj droga..lebo niekto uz ani nedokaze ist primeranou rychlostou..Ved potom sa uz ani necudujem, ze je az tolko vela nehod zapricinenych bud rychlou jazdou, alebo napriklad alkoholom...
zober si, že máš trojprúdovku, z toho jeden pruh je busácky, ktorý končí za zástavkou a ten magor chcel obísť auto cez ten busácky pruh, len sa dostal na zástavku, prudko zatočil, dostal hodiny a zistil, že betónový múrik na električkovej zástavke nieje až tak mäkký
ale keby si toho chalana videla, jak tam proste len ležal a občas zachrčal, komplet celý od krvi. ako, myslím, že znesiem dosť, ale toto vo mne zanechalo dosť blbý pocit. nevedel by som byť záchranár a kukať sa na to každý deň
A vies, ze ja som zdravotna sestra..teda rehabilitacna..ale vedela by som podat aj prvu pomoc..a verim, ze to musel byt pre Teba hrozny pohlad na neho..
podla mňa je to forma závislosti. zažívaš adrenalín, páči sa ti to, sadneš znova za volant a zase to chceš. je to super pocit, svižná jazda, jednoducho paráda. ale nestojí to za to. človek musí mať v sebe ten hlas čo ti povie "pozor..toto čo robiš je už riadna kokotina". napr. ked som mal v rukách porsche-svet prestal existovať-len ja, auto a cesta. mal som pocit že ja som ten hlavný na ceste. je to podla mna určite závislosť, alebo opojný stav a je nebezpečnoý ked sa v tom vyžíva niekto kto si to ani neuvedomuje- hlavne mladí neskúsení šoféri ktorí majú pocit že všetko zvládnu. Duplom tam, kde patrí rýchlosť v úplne najposlednejšom mieste-v meste a dedinách.
@17 Tak ja zatial len praxujem..No a podla toho, ze ako si to vlastne myslel s tou nohou..ale ak budem nejako moct, tak ja Ti rada pomozem ...
A rychla jazda moze byt z pociatku len predvadzanie sa, dokazovanie si, ze kolko ja dokazem a tak..hlavne u tych mladych to tak casto byva..ze je to iba z frajeriny pred tymi druhymi...ale postupne im ta rychlost/adrenalin a vzrusenie z tej rychlej jazdy moze vazne "zachutit" a prerast az v zavislost...
no ked som isiel s kamaratom rychlo na motorke som sa normalne aj trochu bal, tam clovek vnima viac tu rychlost ako na aute...na aute sa mi paci ten pocit slobody ked s nejakym kamosom len tak bezcielne jazdime po okoli...
je to isty druh adrenalinoveho sportu...a je vela ludi co nevie jazdit pomaly a ma tazku nohu...taky co to dokazu zvladnut su dobry a neodsudzujem ich ale taky mlady zasrani co im fotrovci kupia rychle auto ktore pomaly ani zvladnut nevie maly fagan tak to uz odsudzujem...potom zbytocne ludia prichadzaju o zivoty
samozrejme že je to droga. Asi každý vodič rád pridá plyn. Potom sa to delí ale ešte na dalšie skupiny - sú takí čo vedia kde by bolo dobré už spomaliť, lebo už majú dosť najazdené ( alebo sa logicky boja že sa zabijú ), potom sú taký čo už dosť dobre poznajú svoje auto a hlavne okolie a tak riskujú pretože im sa nič nepredvídatelné "nemôže" stať, a potom sú nováčikovia, ktorí proste len zašliapnu, a myslia si že aká paráda. a potom končia ako na obrázku...takéto nehody sa dejú denne, a denne budú ludia zomierať lebo vždy sa nájde niekto, kto si verí až moc, alebo sa príliš ponáhla....nedela bola v Bratislave dosť zaujímavá, kolko bolo nehôd ? okolo 30 ? to je už číslo čo stojí za to, nemyslíte ?
su to blbci ked nevedia odhadnut svoje moznosti azs ked amš nejakur ychlu akru čo dobre frci anceste ides 120 a zda sa ti že ides 60 tak sa ajs praa to auto ale ak ide nanejakej care za 100 000 tak sa nečudujem....to ubrzdi asi po 100 metroch en zostofky XD este bez abs no život gombičkaXD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tu je ešte obrázok z toho. ale je to už potom, ako to dali hasiči späť na kolesá, inak to bolo na pravom boku
pardon, tento by mal ísť
Len keby tá jebnutosť na Slovensku nekvitla...
A rychla jazda moze byt z pociatku len predvadzanie sa, dokazovanie si, ze kolko ja dokazem a tak..hlavne u tych mladych to tak casto byva..ze je to iba z frajeriny pred tymi druhymi...ale postupne im ta rychlost/adrenalin a vzrusenie z tej rychlej jazdy moze vazne "zachutit" a prerast az v zavislost...
no ked som isiel s kamaratom rychlo na motorke som sa normalne aj trochu bal, tam clovek vnima viac tu rychlost ako na aute...na aute sa mi paci ten pocit slobody ked s nejakym kamosom len tak bezcielne jazdime po okoli...