Darke20 a zabudol si poznamenat, ze kopa z nich je zadana a naivna ked vie ze ma kameru a urcite s nahravkou nebdue nakladat len pre svoje uceli. ciez solidne dami existuju ale nie take ake su tam. tam su len take kotre su ziskuchtive. vsak za to, ze sa vyzlecie lentak ziska kolko? 2000? a ked vsetko dokopy srpavy tak ma 10 000kc? uz ani neviem nesledujem to. raz som to pozrel, a presla ma chut ked povedala jedna mam priatela ae aj tak robila a zsikala 15 000kc ale videl som len cast toho. brutal fuj
no a? oplati sa zene chovat muza ktory ma dakych par gramov klobasi dva vajcia? hmm darke? odpovedz . podla mna nie - sradnujem nemyslel som to inak vazne cela otazka bole len tak odbuka
videl som to - všetky ....len ropzmýšlam ktoré baby v mojom okolí by sa dali na niečo také nahovoriť a musim povedať že asi každá tretia....a to hovorím uplne vážne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja osobne nepoznam ziadnu taku,co by to spravila!!
Kebyze mi ukazes taku zenu tak porozmyslam ,