Ideme improvizovane zajtra do Prahy , čo tam vidieť? Máme na to 2 dni. Bola som tam už, ale nejaké nové tipy tu možno padnú. Inak, potešilo by 18 ročnú, kebyže vybavím v nejakej kaviarni aby jej doniesli tortu a zaspievali by jej k narodkam? hm?
V Prahe nie je v podstate nic take zaujimave vidiet. A ak jej to vybavis, aby jej zaspievali, tak to bude s takym kyslym ksichtom, ze na to fakt nezabudne.
chodte na zizovsku vezu je to vcelku sranda. ale neviem ci tam nemaju hmlu ako tu v BA. to by si si moc neuzila ten pekny vyhlad. praha je super, tam je secko mozne. alebo zidovske synagogy, centrum je super a xy dalsich veci
18 som mala pred rokom a mna by to nepotesilo. Prislo by mi to divne, ze mi cudzi spievaju k narodkam... nevedela by som, ako sa tvarit atd ale mozno tvoja kamaratka je ina, je tazke povedat, co by tesilo niekoho, koho nepozname
klub Vzorkovna - počekuj je celkom zaujímavý minimálne pre mňa v tom veku to bola zaujímavá vec, možno niekde nejaká živá hudba tam sa deje stále niečo
@maxirotor myslíš? ja som si kyslé ksichty nevšimla, ked sme boli cez leto v jednej reštaurácií a akurát tam niekomu niesli tortu, a ja som mala narodky tiež
@chlorofyl tá veža teda podľa počasia kuknem, ktorý deň má byť pekne @annyejnji no ja by som jej najradšej spravila oslavu, ale neviem kde a koho pozvať :/ takže možno na 20 ku
no moju sestru najviac poteši jedlo, takze asi bude stacit, ked pojdeme jest @mouette o tom počujem prvý krát pozriem
@alysia alebo este karlin. tam je rozhledna a dole su krive zrkadla - pobavis sa je to vcelku fun praha ponuka toho dost. oni kulturne dost ziju narozdiel od slovenska
Tak najznámejší je Orloj, Zlatá ulička, Karluv most, hrad a Hradčany, Petřín, Malá strana (tam ten kanál čo vyzerá ako Benátky, úzka ulička a až tými malebnými uličkami k Petřínu). Ďalej Vyšehrad, albertovské schody a okolie (tam sa dá vystúpiť aj na hradby).
@alysia Kaviareň poznám veľmi malebnú s úžasnou atmosférou a veľmi milou majiteľkou: » www.squarecafe.cz/index.php/cs/...
Ja tam chodím na domáce zákusky a koláče, ktoré sú vážne výborné. Na torte sa s ňou podľa mňa bude dať dohodnúť, je tam na ňu aj tel. kontakt A je to kúsok od toho Albertova a hradieb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@annyejnji no ja by som jej najradšej spravila oslavu, ale neviem kde a koho pozvať :/ takže možno na 20 ku
no moju sestru najviac poteši jedlo, takze asi bude stacit, ked pojdeme jest
@mouette o tom počujem prvý krát pozriem
@alysia Kaviareň poznám veľmi malebnú s úžasnou atmosférou a veľmi milou majiteľkou: » www.squarecafe.cz/index.php/cs/...
Ja tam chodím na domáce zákusky a koláče, ktoré sú vážne výborné. Na torte sa s ňou podľa mňa bude dať dohodnúť, je tam na ňu aj tel. kontakt A je to kúsok od toho Albertova a hradieb.