michal čo od zimy kýchal ale to je staré...a pak mi už napadajú len samé suchotiny ako romanka topánka, petrík kde máš paštekový chlebík, tadeáš jak sa máš, dávidko má v ehm pravítko bože jake kraviny mi napadaju asi by som to tu už mala vypnúť
vierka ma rada pierka a vilo taaaak ten ma rad len pivo zato maly petricek ukaze ti pipicek stazuje sa helena ze ukaze len kolena bo je neoholena hehe helenka sa naserie a kazdeho ... potom pojde za zanetku ci nema ziletku a ked sa uz oholi potom zadok ukaze aj vilovi vilo je z toho taky ...ze pretane pit pivo a zeby to dobre skoncilo tak jediny kto ma nieco raaad je vierkin kamarat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Viac ma teraz nenapadá
a čo takto: Denis- t(p)enis ???
pozn. ja to nie som
ale ja viem ze to je suche..
hmm vyborne a preco janka šťanka?
Eva - kefa
Katka - matka
Lucka-cucka(inak sa vravi ze.Lucka rada kok* cucka)
Jula-gula,zemegula
26:A prečo?Náhodou je to celkom haluz.Lepšie ako 8547126debát o EMO...
Kokos od dnes sa chcem inak volat... ostalo mi zle s toho skor... Neviem komu to pride vtipne, skor je to trapne...
...Ceruzky boli len pre Zuzky, každý Fero dostal pero. Najhoršie to bolo s Gustom, musel písať holým prstom...
Tomáš ,jebáš
Anča má pič... z pomaranča
Ivka nalej Pivka!
Hanka-kleptomanka
Ester-stryko fester,polyester,orchester (mam spoluziacku tak sa vyznam
Katka,stale otvara vratka
katka - zvratka
diana - z vajca krajana
julia - suchu mas jak mumia
dasena - z kondomu vyplasena
adriana - klincekamy vybijana
atd...