Nechcem hádzať všetkých prirodzene ryšavých ludí do jedného vreca, ale u viacerých som si všimla, že sú dosť nároční, poriadkumilovní a šetrní. Čo si o tom myslíte ?
neviem ale pred pár dňami som videla najškaredšieho ryšavca aký hádam je ale aby sa nepovedalo... pred pár rokmi som videla jedného.... nezávezne na to kamarátka tiež a keď sme sa vyprávalit ak sme zistili že to je ten istý...a názor sme mali rovnaký....a bol.... jednoducho geniálny! fakt jeden z najsam chlapov akých som takto v bežnom živote videla!
Je to blbosť, skôr by som povedala, že ich tak vykresluje spoločnosť teda filmy a knihy najviac. Napríklad aj v Zúfalých manželkách (iný príklad mi momentálne nenapadá) je tá akože najdokonalejšia perfekcionistka ryšavá. Malé ryšavé deti s pehami, okuliarmi a strojčekom sú zase vhodné na úlohy šprtov. To neznamená, že v reálnom živote je to tak. Ja poznám dosť ryšavcov a sú to skôr prasatá D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov