Ahojte. Prosím vas poraďte mi chcem si dať šampónovú farbu. Kamarátky a dokonca aj učitelia hovoria, že by sa mi to hodilo lebo som taká bledá. Mám medové vlasy takze by mi to chytilo. Lenže je tu problém mama mi nedovolí sa prefarbiť ako ju mám presv
rovnaký problém som mala v 14 Mama odišla na služobku a keď sa vrátila mala doma malé prekvapenie ryšavú dcéru vyhážky typu ostrihám ti to, budeš mať zaracha/ zobem ti mobil -musíš prekonať ak chceš patriť medzi ryšky DD ver tomu, že si časom zvykne
@lizatko12 aký učiteia ti to hovoria? zaváňa to úchylákmi, ktorí majú radi redheadky
ale teraz k veci, ja som si vlasy šampónom zafarbila na mahagónovú až vo svojich 21 rokoch, lebo som sa chcela vyhnúť maminmu kriku a potom mi vlastne došlo, že som to mohla urobiť už FAKT dávno, lebo mi len na to povedala "ty máš zafarbené vlasy?"
Lebo kamoška mi stale hovorí ze aká by som bola krásna a tak a nejak ma ucitelka pochválila ze mam pekne modre oci a kamoska ze ze by sa jej hodili rysavě vlasy ? A ona ze velmi ... Atď z inými učiteľmi to bolo podobné .. Ale šak ja chcem len raz vyskúšať
mne mama zakázala tunel, piercing, tetovanie a červené vlasy, mám všetko, a aj napriek zopár dní hnevu ma bude ľubiť do konca života .. myslím že keď si už zafarbíš, nič nezmôže
a nerozmýšlala si o henne?? tej origoš prírodnej...tebe by chytila pekne na ryšavo, možno keby si si do nej trošku citronu dala ešte....hmmm...porozmýšlaj či by to nebolo lepšie - henna dá vlasom krásny lesk, vyživí ich a neničí ich tak ako chemické farby. skús prísť pred mamu s niečím takýmto - možno zmení názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale teraz k veci, ja som si vlasy šampónom zafarbila na mahagónovú až vo svojich 21 rokoch, lebo som sa chcela vyhnúť maminmu kriku a potom mi vlastne došlo, že som to mohla urobiť už FAKT dávno, lebo mi len na to povedala "ty máš zafarbené vlasy?"