som takmer názoru @9 , @miki0888 .. je to cigáň a podľa mňa není čo riešiť.. ako nepoviem a nebudem hádzať všetkých "rómov" do jedného vreca no Rytmus mi už pekne leze krkom. Teenager-i ho vychvaľujú, počúvajú a nevedia sa ho nabažiť a ja by som už bol najradšej aby konečne zmizol
Ako na človeka radšej nič...ako na opicu to už je iná reč Je úprimný, vždy si stojí za svojimi názormi, vie veľmi dobre spievať.
Posledná veta je veľmi ironická, takže ako človeka ho nemám rada, pretože sa vyfarbil tou svojou "krvou". Proste nič iné sa od toho nedalo čakať, ale povedzme si úprimne ako celebrita, ktorá už nemá viac čím zaujať nenaserieme si do huby a nespravíme zo seba k***tov za posledné peniaze, ktoré môžeme zo showbiznusu získať? Keď okrem svojho rapu sa v inej hudobnej tvorbe nevyznáme, tak prečo nie?
A mimochodom má právo sedieť ako porotca Superstar, pretože tá "súťaž" vôbec nie je o speve a nemá to s hudbou nič spoločné...(okrem toho karaoke)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Posledná veta je veľmi ironická, takže ako človeka ho nemám rada, pretože sa vyfarbil tou svojou "krvou". Proste nič iné sa od toho nedalo čakať, ale povedzme si úprimne ako celebrita, ktorá už nemá viac čím zaujať nenaserieme si do huby a nespravíme zo seba k***tov za posledné peniaze, ktoré môžeme zo showbiznusu získať? Keď okrem svojho rapu sa v inej hudobnej tvorbe nevyznáme, tak prečo nie?
A mimochodom má právo sedieť ako porotca Superstar, pretože tá "súťaž" vôbec nie je o speve a nemá to s hudbou nič spoločné...(okrem toho karaoke)