akože, mne sa to vôbec nepáči. nieže by som bola antihiphop alebo čo, to rozhodne nie. ale toto je proste zlé, keď som top prvýkrát počula tak tri týždne dozadu, tak som myslela, že umriem od smiechu.
Suhlas s @18 , nie ze by sa mi nepacil rap alebo hip hop, ale... where"s the point?
navyse, take debilne hanobenie nasej reci je fakt skvele... dnesnym wannabe gangsta na uliciach to fakt pomoze... ach kde je song ako Darinka Mandarinka ked ho clovek porebuje...
Som sklamany z toho, ako sa pomaly straca cit pre hudbu v prospech vidiny penazi... howgh...
v skole sa z toho isli po.rat a ked sme to mali spievat tak kazdy vravel ze naco text zhanat ze to kazdy urcite pozna, no akurat ja som to v ten den pocula prvy raz v zivote ... a nijaka extra dobra piesen to nie je a nepotrebujem ju pocuvat ...
pesnicka skvela podla mna.. a to rap nepocuvam klip si len idem pozriet teraz prvykrat,tak hadam tiez dobry a akurat som ju zacala pocuvat po jednom zlom obdobi a kazde jedno slovo v pesnicke to vystihovalo,takze vtedy mierna zavislost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
rytmus sa tam spevom hrá na justina.
text je totálne zlý.
a viac netreba.
navyse, take debilne hanobenie nasej reci je fakt skvele... dnesnym wannabe gangsta na uliciach to fakt pomoze... ach kde je song ako Darinka Mandarinka ked ho clovek porebuje...
Som sklamany z toho, ako sa pomaly straca cit pre hudbu v prospech vidiny penazi... howgh...
ja ich milujem jak rytmusa tak aj tinu su bombovy a oby dvaja maju najlepsie najkrajsie pesnicky na svete a klipi este lepsie !!!!!!!!!!!!!!!!!
a ta pesnicka je typicka pre rozchody.. dievca by to este chcelo vratit, chyba jej to, este nieco citi a chalan proste uz nechce znova..