Myslíte že sa mi oplatí vôbec si podávať prihlášku ak som vychytala na polročnom zo 4. ročníka dve päťky? Podniková ekonomika a makroekómia, nie sú to zrovna predmety dôležité pre danú výšku, konkrétne masmediálka v Trnave (FMK).
@trish741 len vieš sú všelijakí zákerní učitelia, keď ti teraz šupli dve pätky tak aby ťa na ústnych nepotopili ale však nastúpiť na výšku môžeš aj dodatočne, len neviem či masmediálna ma zrovna dobré uplatnenie po výške
@unizak momentálne ani to uplatnenie neriešim, len aby nejaká vysoká bola
a pomerne nový odbor teória digitálnych hier, tam to s uplatnením tak zlé určite nebude
Nemyslím si, že vy si mala ísť na výšku. Na výške budeš mať aj dosť predmetov ktoré ťa nebudú baviť, no aj tak z nich budeš musieť zložiť skúšky, ale keď sa nedokážeš naučiť na strednej na to, aby si mala aspoň štvorky, tak si nemyslím že to budeš zvládať na výške. A ďalší dôvod prečo by si tam nemala ísť je to, že tam chceš ísť len preto, aby si mala výšku. Nejdeš študovať ani to, o čo by si mala záujem alebo čo má dobré uplatnenie.
Na fmk fakt nechod. Aj ked teoria digitalnych hier znie slubne, cela fakulta je nepouzitelna. A ked chces vysku len pre titul vybral by som si nieco lahke aspon na lepsej skole napr UK. Ale ak chces ist na fmk...kvoli titulu len, tak to radsej chod do prace a daj si nieco externe. Na FMK su vsetky prednasky povinne lebo keby neboli, ludia by tam nemali co robit. Takze radsej externe uz ked chces fakt FMK
tvrdit @2 s tym ze si mala na polrocnom vysvedceni dve 5ky je celkom hardkor a ano zmaturuje TAKMER kazdy, poznam ludi co ani zdaleka nemali 5ky a predsa sa nezadarilo.
Fakt mi to prepáčte všetci ale s 5 na VŠ? My čo máme 1-2 od 1. Ročníka máme pred vysokou školou rešpekt. Ak by som mal 5 ja by som nad výškou asi ani nerozmýšľal. Ale však čo. Možno si lepší ako ostatní a len si nesadol učiteľ alebo odbor na strednej. Nevzdávaj sa. Tvoj život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a pomerne nový odbor teória digitálnych hier, tam to s uplatnením tak zlé určite nebude