nemam rad podobne nazory, su celebrity takisto ako ostatne v USA ci vacsich krajich. Kedze su tamti z vacsoeho trhu, tak su lepsi? Je Coca Cola lepsia ako Kofola len kvoli tomu, ze je z vacsieho trhu? Tak...
@gabosh Rozdiel je v tom, že celebrity z USA pozná celý svet, tak isto Coca Colu pije celý svet, za to Kramára poznajú maximálne na Slovensku a Kofolu tiež. Je jasné, že tie prvé veci sú lepšie, tu ide o uhol pohladu
so Stephanom Olsdalom z Placeba (stretla som ho v Prahe na ulici), Laskym z Pary a s rôznymi kamarátmi, čo sú v slov. hudobnom priemysle. nejak to ale nevyhľadávam
čo je to celebrita??...dve minúty počasia na markíze a človek je celebrita, alebo playmate, čo má v hlave nasrané?..nie s takým niekým naozaj nechcem mať fotku...
no... fotku mám s pár kamarátmi, ktorí hrajú v takých menej známych kapelách... ale nie sú celkom neznámi a mám... ale tak zase no, kamaráti potom mám fotku s bassgitaristom zo skupiny The Kingdom z USA... ďalej s mojím otcom... to je asi všetko...
a s kým by som chcela? s Three Days Grace jednoznačne a hlavne s ich spevákom Adamom Gontierom, hoci s tým, nielen foto no to je už na diskusiu že neplnoletým neprístupné
s členmi Poisonblack - s Anttim a so spevákom bývalých Sentenced Ville Laihialom... + mám autogram od Marca Snecka a dúfam, že sa mi podarí v januári aj fotka s členmi the 69 eyes
s nikým teda zo škrteľom ale ani som nevedela kto to je dokým mi to kamoška nepovedala
a chcem fotku s Michaelom Jacksonom (no čo už nestihla som to )
a taky članovia My Chemi Gerard Way, Mikey Way, Bob BRyar, Frankie Iero, Ray Toro
a ešte s pápežom chcem
a ešte Jeifer Aniston a všetci herci z priateľov spolu s ňou .. : smiley: matt le blanc, lisa kudrow, courtney cox, David Schwimer, a neviem ako sa volá herec Chandlera ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Fakt hrozne veľmi extrémne strašne moc by som sa chcela odfotiť s Chrisom Barriem, lebo máme rovnaké obludné nosné dierky
nemam rad podobne nazory, su celebrity takisto ako ostatne v USA ci vacsich krajich. Kedze su tamti z vacsoeho trhu, tak su lepsi? Je Coca Cola lepsia ako Kofola len kvoli tomu, ze je z vacsieho trhu? Tak...
cojaviem, viacej, nevieme ci su to celebrity ale pre mna su to hlavne ludia co nieco poriadne dokazali
ale niektorí sú také svine, že len aby zaujali sú schopní spraviť aj fotomontáž. Toto nikdy nepochopím...
@14michelle03 ujo albert rulez! ja ale uznavam aj par dalsich, ako edisona, teslu ci schroeningera (ale len koli macke)
(aj mi oblízal ucho, ha!)
A potom ešte asi Hadouken! a Pendulum
a s kým by som chcela? s Three Days Grace jednoznačne a hlavne s ich spevákom Adamom Gontierom, hoci s tým, nielen foto no to je už na diskusiu že neplnoletým neprístupné
» www.birdz.sk/webka/morsiela/...
ja mam foto s mojou mamou
a chcem fotku s Michaelom Jacksonom (no čo už nestihla som to )
a taky članovia My Chemi Gerard Way, Mikey Way, Bob BRyar, Frankie Iero, Ray Toro
a ešte s pápežom chcem
a ešte Jeifer Aniston a všetci herci z priateľov spolu s ňou .. : smiley: matt le blanc, lisa kudrow, courtney cox, David Schwimer, a neviem ako sa volá herec Chandlera ..