S čím ste sa hrali ako dieťa najviac? Boli to pískajúce Mončiči? Alebo vás už bolela hlava od fúkacích fíx? Prípadne ste nedali dopustiť na bárbiny?
Máte ešte svoje hračky v izbe? Alebo ste ich museli obetovať deťom do deckého domova?
hm, ja som sa asi najviac hrala so zbierkou autíčok môjho otca barbiny u nás nefičali a keď tak, tak plyšáky, ktoré som si pekne vystavovala a dodnes ich mám v jednom veľkom onom... kýbli
mala som obdobie ked som maniacila na barbiny - dostala som totizto barbie dom ...stale si to pamatam,ako sme sedeli na Stedry den pri stole, a ja som len odskakovala a nazerala na tu velku krabicu pod stromcekom... joooj
hravala som sa aj autickami - takymi malymi, po ockovi
ale moja najoblubenejsie hracky boli plysaky...priznam sa, mala som ich vela...moj starky aj oco su kamionosti(oco este stale)...a vzdy z jazdy mi nosili aspon jedneho plysaka... ....a UPLNE ZE BEST - stale ho mam- bol ruzovy panter....joj s nim som spavala, furt som ho mala pri sebe.....on je tak milo vyhukany... on ma telo, dlhe ruky a nohy a chvost....som ho natahovala, drzala za chvost, ze lieta....raz sommu dala saty ....a klobucik ...a tak
jaa som mala najprv takeho plyšaka, volala sa šašo nemal jedno oko a vyzeral hrozne ptm som mala takeho plyš. hafa,a ptm ece jedneho a toho mam doteraz kks, vždy som ho všade nosila, či von, tak aj do školy,, uplne všade milujeeem plyšaakov xD teraz mam takeho veeeelikeho hava xP s tym spavam
ja sa uz nehram (skoda ale nee)ale ja s barbi-namy oni sa vozili autami a byvali v legovom domceku..uz hracky nemam..inak malovala som im vlasy cierne=spirala cervene=ruz
a cierne a hnede =ocne tiene
Vyrábali ste si niekto hračky aj sami? Prípadne ste sa hrali s niečí, čo sa na hračku vôbec nepodobá? Ja osobne som sa rád hrával s hrncami a príborom....
ked som bola este velmi mala.. . tak.. som vyberala hrnce .. a mama ich vzdy ukladala.. :. potom som sa hrala s barbinami.. . aj. .autickami.. potom som sa hrala s chalpcami.. chytali sme zaby . a robili bunkre
ja som tiez mala lego velmi rada. a mala som taku jednu babiku, ale potom sa jej odtrhli ruky. a potom jej oco prevrtal telo a narval tam ttaku obrovsku srubu na ktorej tie ruky viseli dodnes je mi z toho naplac
urcite auta ked som bol mensi a ked trochu starsi tak take sady co je stale dostat nove a nove taky dinosaury ktomu nejak panaci a ich prislusenstvo dzip nejaka siete take to ma dost dlho bavilo a samozrejme zbrane
ja som sa hrala najviac s mojou babikou o kt som si myslela ze je naozaj moje dieta! no a potom BARBINY!! jaj to boli casy....len keby ten ich domcek nezaberal tolko miesta...
ja som vzdy tuzila po šušu babike a nikdy mi ju mama nekupila lebo bola drahá tak som sa hrala z normal babikami,barbinami občas ale ja v kuse puzzle aj teraz skladam v kuse puzzle
ja som sa hravala s barbinami a olysakmi ale takym ost netradicnym sposobom pritisla som babrinu na plysaka a triasla som nimi no trosku uchylne ale mna to bavilo
a potom som sa este hrala s barbinami a autami a vytvarala som strasne havarie pri ktorych sa trhali barbiny a barbiny som farbila,strihala,odtrhavala im koncatiny a tak tot moje destruktivne detstvo
ked som bola midipidi dieta hravala som sa s takou babikou, ktora nema nohy a ma taky gulaty spodok, cize ked ju polozite na rovnu plochu tak do nej mozete stuchat a ona nespadne ale bude sa tak selijako krutit a fiju fiju..ked som uz bola vacsia tak sme s bratom boli zavisli na LEGO (to sa sklonuje?) a stavali sme vselijake futuristicke vesmirne rakety (v tom obdobi bolo mojim najvacsim snom mat veliky dom cely z lega)..nasim skreckom sme postavili pribitok z lega, ale to nebol dobry napad, pretoze to vlastne bola CHEVA (a ti ktori to poznaju vedia uz asi preco) (a pre tych ktori nepoznaju CHEVA- su to take skladacky nieco ako lego len maju vacsie tie dierky a skreckovia to cele obsrali a hovienka zapadavali do tych dierok DD
@athelasil aj ja som mala ruzoveho pantera s dlhymi rukami, nohami a chvostom. vyzeral ako kladivo ale mala som ho hrozne rada, lebo som ho dostala uplne necakane: bola som chora, spala som a ked som sa zobudila, bol vedla mna (brat mi ho kupil zatial co som spala)
najradsej som sa hravala asi s barbinami. strasne rada som ich prezliekala. so sesternicami sme vzdy usporiadavali modne prehliadky alebo sutaz MISS raz sme si vymysleli vlastnu barbie telenovelu
a okrem toho som skladala lego, puzzle a zbierala asi milion veci...
ja som mala, teda ešte stále mám, obľúbeného plyšáka...huskyho v životnej veľkosti a hrala som sa aj s barbinami, ale najviac ma vždy bavilo vyvážať ich v barbieaute a potom som im oholila vlasy v nádeji že im dorastú aj tie fixky som mala aj mončiči tuším a ešte autíčka hocijakých druhov
ja som mala takeho fialoveho dinosaura so zelenym bruchom ktory sa vola barney a nevedela som bez neho zaspat a stale lezi vedla mna v posteli
A samozrejme som mala typicku barbi ktorej som sila saty ale ta je bez noh a ruk pohodena dakde v skrini..pravdepodobne aj bez hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mala som obdobie ked som maniacila na barbiny - dostala som totizto barbie dom ...stale si to pamatam,ako sme sedeli na Stedry den pri stole, a ja som len odskakovala a nazerala na tu velku krabicu pod stromcekom... joooj
hravala som sa aj autickami - takymi malymi, po ockovi
ale moja najoblubenejsie hracky boli plysaky...priznam sa, mala som ich vela...moj starky aj oco su kamionosti(oco este stale)...a vzdy z jazdy mi nosili aspon jedneho plysaka... ....a UPLNE ZE BEST - stale ho mam- bol ruzovy panter....joj s nim som spavala, furt som ho mala pri sebe.....on je tak milo vyhukany... on ma telo, dlhe ruky a nohy a chvost....som ho natahovala, drzala za chvost, ze lieta....raz sommu dala saty ....a klobucik ...a tak
a cierne a hnede =ocne tiene
a potom som sa este hrala s barbinami a autami a vytvarala som strasne havarie pri ktorych sa trhali barbiny a barbiny som farbila,strihala,odtrhavala im koncatiny a tak tot moje destruktivne detstvo
najradsej som sa hravala asi s barbinami. strasne rada som ich prezliekala. so sesternicami sme vzdy usporiadavali modne prehliadky alebo sutaz MISS raz sme si vymysleli vlastnu barbie telenovelu
a okrem toho som skladala lego, puzzle a zbierala asi milion veci...
A samozrejme som mala typicku barbi ktorej som sila saty ale ta je bez noh a ruk pohodena dakde v skrini..pravdepodobne aj bez hlavy
2. sekera, polená dreva čo som našiel u babky, a benzín
3. počítač, ale to sa asi nepočíta za hračku