plysaci, lego, mala som obdobie barbin aj taku velku babiku som mala a s konikmi som sa hrala a este si pamatam taku sadu detskeho riadu no to bolo radosti
lego hrad, guličkovky a potom som si s kamarátom postavila mestečko Orion, kde sme sa hrali s autami Keď mi náhodou zvalil plot jak prechádzal, tak mi musel zaplatiť drevom
ako správne zlaté malé dievčatko som sa samozrejme hrala s bábikami najprv som ich vyzliekla, potom som im ostrihala vlasy, pokreslila som im tvár (akože som im spravila makeup), neskôr som im vytrhala ručičky a nožičky a nakoniec som im odtrhla hlavu
tiež lego, ale ja som si robila nahých panáčikov, ktorých som potom pred našimi skrývala, aby si o mne nemysleli, že som neslušná a s naťahovacími autíčkami. tie boli moje najobľúbenejšie
babiky,puzzle,kocky, barbiny - som mala taky super Barbie dom aj s autom potom som niektorym barbinam trosku ostrihala vlasy alebo viem ze u bratranca sme sa vzdy hrali "na obchod"
a vzdy som chcela auticko na ovladanie ale to mi nechceli kupit
kocky, lego a auticka...babiky boli pre mna vzdy pase. Pamatam sa, ako som sa vzdy aj v skolke hravala s jednym chlapcom s autickami a zo vsetkeho najradsej som mala, ked sme si s bratrancom stavali bunkre alebo len tak sa hrali vonku a vymyslali somariny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
+ pexeso nesmie chybať, na tom ficim dodnes
a vzdy som chcela auticko na ovladanie ale to mi nechceli kupit