ja mam kamarata co u neho 5 minut je v realniom case aj polhodina.... je to jeden z tych co mu mozem povedat ze je skutocny kamarat.... len z dochadzkou ma problem
@dhampir Ja mám tiež takú kamošku a baby to riešia tak, že keď máme ísť von, tak sa normálne vychystajú čo najviac, ale nie už rovno na odchod, ale potom ešte čakajú, kedy ona nám zavolá, že vyráža z domu a potom idú aj ony. Ja som s nimi teraz bola prvýkrát po vyše polroku a to som šla rovno do mesta, že sa kľudne prejdem a počkám rovno tam, však čo, mne to bolo jedno, lebo i tak tam vždy chodievam sama. Aj domov som potom šla sama pešo a nie s nimi.
nedavno som spoznala jednu super zensku s ktorou mame velmi vela spolocneho, vieme sa dobre spolu zabavit, ideme o par tyzdnov spolu na dovolenku lenze aj v tom je hacik, skoda ze nie je moc spolahliva a casto naposlednu chvilu mi oznami ze napr. na dohodnutu party alebo na zlate nemoze ist kvoli jej frajerovi...
ked ide na nejaku akciu bezo mna a potom mi o tom rozprava tri hodiny ako bolo gecovoo.. ale niee moja crew su najlepsi ludia na svete obcas si powieme ze nam drbe a potom sa zas nerusene milujemee. mozem byt vdacna ze mam okolo seba ludi ako su oni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale mnohe z tychto "sráčov" hore uvedenych vobec neprisluchaju k NAJ kamoskam....nepsolahlivost, klamstva atd....to tak zname...