ja by som si aj písal ak by to bolo niečo zaujímavé, niečo skoro vedecké, nemám záujem písať sexistické kraviny a témy typu "ako sa máš?" "máš babu?"... strata času...
Čiže písal by som si napríklad s nejakým inžinierom alebo doktorom niečo zaujímavé čo neviem, alebo aj niečo do života čo by mi pomohlo a tak.,
ale nie, píšem si tu dokopy s frajerom a príležitostne keď dačo nechcem riešiť pod diskusiou alebo keď mi niekto predsa len napíše a vždy ma poteší keď mi ľudia píšu !
nerada si dopisujem, aj ľuďom, ktorí ma zaujímajú prestanem odpisovať po 2-3 správach. rovnako to mám aj na fb, momentálne si tam píšem len s jedných chlapcom aj to len kvôli tomu, že som doňho platonicky zamilovaná čo ma prejde do pár týždňov
A ja som si tu s nikym nepisala asi uz aj niekolko rokov, no dva urcite akoze ze by sme si vyslovene dlhsie pisali, sem tam s niekym prehodim TSku ak jeden z nas nieco potrebuje, ale len tak vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Čiže písal by som si napríklad s nejakým inžinierom alebo doktorom niečo zaujímavé čo neviem, alebo aj niečo do života čo by mi pomohlo a tak.,
s mirinom si píšeme na fejsbuku lebo tu sa nám to nepáči, ale tiež to nie je denne.
ale prichádza mi toľko tsiek typu "ahoj" a odpíšem tak na jednu z 27
ale nie, píšem si tu dokopy s frajerom a príležitostne keď dačo nechcem riešiť pod diskusiou alebo keď mi niekto predsa len napíše a vždy ma poteší keď mi ľudia píšu !
ale to ze sa so mnou neda komunikovat tu zistilo uz mnoho ludi
(a je mi to luto ludia som velmi nekomunikativna )
a vlastne kvôli nim som prišla aj tu, keď nebola iná alternatíva, tak asi tak
nepravidelne ale dlho - 1
krátko - 3
a ešte s jedným, s ktorým sme začali tu, ale potom odišiel a píšeme si maily
Ale rada si namýšľam, že keď sa s niekým často tagujeme vo fóre, alebo si stalkujeme fotky, tak sme akože kamky
A ja som si tu s nikym nepisala asi uz aj niekolko rokov, no dva urcite akoze ze by sme si vyslovene dlhsie pisali, sem tam s niekym prehodim TSku ak jeden z nas nieco potrebuje, ale len tak vobec