V jednej miestnosti? Takých by sa pár našlo... V jednej posteli som naposledy spala so sesternicou, keď som mala asi 7 rokov a tá sem nechodí, takže s nikým
@kosmiklove a koľko z tých vzťahov sa veľmi rýchlo skončí, alebo sa ich ľudia držia zubami-nechtami len aby niekoho mali? Keby mi išlo len o to, už som dostala ponuku v štýle "ja som sám, ty si sama, dajme sa dokopy". O taký vzťah nestojím, ja potrebujem, aby môj partner bol zároveň môj priateľ, nie len niekto. kto bol zhodou okolností tiež nezadaný... A čo sa týka mojej povahy, už mi pár ľudí tvrdilo, že som príliš nezávislá, nevzbudzujem v mužoch inštinkt "zachrániť dámu v núdzi" a potom sa ma boja...
@kosmiklove S takým človekom už nikto nechce tráviť čas, nikto ho nemá rád... Som asociálna, ale keby sa mi ľudia úplne vyhýbali, tak sa asi idem obesiť alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
ale vážne 83 či klameš? šak to skoro jak motorka, šak to som jaká dobrá!
aj tak som kasanova birdzu, jeau p-p-p-p-prepáč výlízal si mamke pekáč jeau 8)
nič to, ja si nájdem dakoho čo chrápe viac jak ja.
Počíta sa aj u koľkych som LEN SPALA?!
ale uteším vás že tiež by som neveril takému rapavému čávovi toto
a inak 0, ty?
No šak ale... Aj väčší tragédi chodia po svete.
také poklady jak @mayo @yolis a @alpynus v jednej zbierke tu isto nikto nemá!
pripomenulo mi to jeden článok, ale... za prvé sa mi ho nechce hľadať a za druhé, moja závisť v tvojich očiach by sa minimálne strojnásobila
@luc.ka never tomu.. never tomu ( a nehladaj.. nestoji to za to.. radsej si oddychni ci rob nieco co ta bavi)
aaa inak, snazim sa rozpamatat.
@radiophonic
@transplantovana
@alchemille
@idiotproof
@divinatoire
@wolverine
same zenske ako tak pozeram
popravde som si nechcela namyslat aby som nebola sklamana ked ma odmietnes
@husky ta pumpa nakoniec bola rodeo co? sa aj koza lupala dole pri praci s nou
@n0win0u tak to este nebolo ono
@zirafkaadka nepochvalil, s tym sa nechvalim kazdemu