neviem prečo, ale istý pán Severus Snape je pre mňa jednou z najzaujímavejších postáv. Tak trošku aj tým, že mi príde strašne sexy, a nie, prosím... nepýtajte sa prečo.
@ouch je síce pekné, že súhlasíš s mojim názorom (a ja zas súhlasím s tým, že v 6ke bol dosť zlý, vyzeral ako Wenzdy... teda nič proti Wednesday, ale budúci Temný pán nemôže vyzerať ako dievča ale aj tak som od teba čakala inú odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
placem
pri všetkej počestnosti, samozrejme, ale zaspávať pri minisovičke môže byť sranda
No a potom s Hermionou asi taky
ježíííš, sorry, ale tak české knihy, české filmy... kto sa nechytil tak Luna Lovegoodová
ale aj so Snapeom
aj ten blondavy by bol fajn
aj Ginny
hyhyhy
A pytam sa to iste co @24
Riddle v dvojke bol celkom fajn
no, čisto hypoteticky
z hentýchto asi len ten Sirius
a inak... čo ja viem nikdy (by) som nad tým nepremýšľala .
ale inak, ani taký @35 nie je zlý (vlastne, je zlý, ale v tomto zmysle a @38 nerozumiem, Riddle v šestke bol vrcholne nesympatický !
a jeho výmena za hentoho ma dooosť sklamala !
akú inú :o ?!!
trochu tuším
vlastne som nad tým aj rozmýšľala, ale zvážila som to a eeee
a ešte raz sa ospravedlňujem za Lunu
trochu tušíš? sklamala si ma!
ale inak súhlasím s @35
2. kde je Bellatrix? S ňou by to musela byť riadna nezabudnuteľná divočina, to by som si skúsil.
3. S Lunou by som sa nie že chcel vyspať, s ňou by som chcel chodiť
ktorý ešte nemal jantárové oči a priezvisko Cullen.
a veru, Hagrid tu chýba
alebo Sirius alebo Snape ♥
...s Jamesom Potterom
@acheraya jasné, bože oliver wood skoro som toho slaďocha zabudla dík ten je ale fakt nejaký taký nežnunký na sex, otho len na maznanie
Hmm....
Beztak Hagrid xDDDDDDDDDDDDDDDD
musím to zistiť dakde !
to je mi ľúto
tak koho si odo mňa čakala ?
No koho asi? Dumbledore ani Divooký Moody v pôvodnej podobe to nebude
"Divooký Moody v pôvodnej podobe" náhodou, je tam dosť mužských postáv !
ja som zabudla! prepáč!
netvrdím, že nie
tak potom prečo si vybrala práve tieto dve ?
(neviem, ako prvé mi to napadlo, podobne ako meno pre hajzľového pavúka
(išlo by to ľahšie, keby Birdz tak neblbol s priateľmi a normálne by mi ich na MB ukazovalo
ale veru, to meno ti napadlo skvelé !