mám dobrý vzťah s oboma.. s mamou lebo je to mama a často si s ňou mám ako jej dcéra čo povedať...ale keďže som jej úplný opak vieme sa pohádať kvôli blbostiam a zmýšľaním/povahou som otec, tak s ním zdieľam zase väčšinu svojich názorov =D
nemáme dajako extrémne dobré vzťahy, ale ta keď už niečo osobné rodičom poviem, ta mame.
s ocom to funguje skôr formou prednášok a nejakých tých všeobecných vecí, na ktoré zväčša prikyvujem, lebo sa s ním nedá veľmi hádať, je dobrý debatér.
Ešte som u nikoho nevidela , že by mal lepší vzťah s mamou ako ja...
Moja mama je najúžasnejší človek na svete...
O otcovi sa nevyjadrujem , teda ešte cez leto keď som bola uňho v Ostrave tak bolo všetko v poriadku , rozprávali sme sa do 3-4 rána , teraz je to na bode mrazu s ním....Inak povedané serie aj na svone deti , jedine čo ho zaujíma je jeho práca...
@hovnovhlave tak si mal označiť že narovnako. v podstate mi nešlo o to, že aký máte vzťah, aspoň v tej ankete, to je potom na diskusiu pod anketou,ak chceš k tomu niečo napísať.
len ma zaujímalo, že či napríklad dievčatá majú lepší vzťah napríklad s otcom alebo mamou alebo je to narovnako. teda či sa dá na základe pohlavia povedať ku komu dieťa viac inklinuje.
mňa celkom prekvapuje napríklad to, že až toľko dievčat dalo mamu, pritom často počúvam, že dcéry sú skôr otcovi miláčikovia. hoci chápem, že je veľa otcov-mužov, čo sa správajú veľmi zle, ale až také vysoké percento som nečakala.
môj názor je, že sa to nedá jednoznačne označiť podľa pohlavia, kto bude mať lepšie a kto zlé vzťahy... niekto možno nemá to šťastie a dostane jedného rodiča napr. úplneho kreténa alkoholika alebo tak. vtedy určite by sa každý priklonil k tomu druhému rodičovi, nech už je to mama alebo otec a udržoval aspoň s ním dobré vzťahy.
zase je to len individuálne.
ja len závidím tým, ktorí majú zo svojimi rodičmi dobré vzťahy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
s ocom to funguje skôr formou prednášok a nejakých tých všeobecných vecí, na ktoré zväčša prikyvujem, lebo sa s ním nedá veľmi hádať, je dobrý debatér.
A vieme spolu zaspievat Lion Sleeps Tonight, takze su dvojnasobne cool.
Ale,asi si skôr rozumiem s maminou...
Moja mama je najúžasnejší človek na svete...
O otcovi sa nevyjadrujem , teda ešte cez leto keď som bola uňho v Ostrave tak bolo všetko v poriadku , rozprávali sme sa do 3-4 rána , teraz je to na bode mrazu s ním....Inak povedané serie aj na svone deti , jedine čo ho zaujíma je jeho práca...
len ma zaujímalo, že či napríklad dievčatá majú lepší vzťah napríklad s otcom alebo mamou alebo je to narovnako. teda či sa dá na základe pohlavia povedať ku komu dieťa viac inklinuje.
mňa celkom prekvapuje napríklad to, že až toľko dievčat dalo mamu, pritom často počúvam, že dcéry sú skôr otcovi miláčikovia. hoci chápem, že je veľa otcov-mužov, čo sa správajú veľmi zle, ale až také vysoké percento som nečakala.
môj názor je, že sa to nedá jednoznačne označiť podľa pohlavia, kto bude mať lepšie a kto zlé vzťahy... niekto možno nemá to šťastie a dostane jedného rodiča napr. úplneho kreténa alkoholika alebo tak. vtedy určite by sa každý priklonil k tomu druhému rodičovi, nech už je to mama alebo otec a udržoval aspoň s ním dobré vzťahy.
zase je to len individuálne.
ja len závidím tým, ktorí majú zo svojimi rodičmi dobré vzťahy...