ako kedy, vseobecne to neviem povedat, s mamou sa tak bezne rozpravame asi viac, ale niekedy sa nam tazko vychadza takze sa aj skor pohadame..a ocom sa sice rozpravame menej, ale ked uz tak je to rozumne
@acvd43xa7w myslim že po tolkich rokov od založenia birdz sa netreba čudovat že niektore ankety sa podobaju jedna na druhu ludia už nemaju v hlave nove inšpiracie na FORUM ,a davaju tu aj otazky ,pri ktorich sa mi zastavuje rozum
jednoznačne s ocom ... nehúka po mne,keď som v minulosti urobila pár hlúpostí, tak ako jediný z "rodiny" ma podržal, baví sa so mnou ako z dospelou, vie o mne omnoho viac vecí ako mama, vie ma pochopiť ... proste môj tato je pre mňa jedinečná osoba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
čiže jedina možná odpoveď - s mamou
Uz to mam tak obkukane ze viem kto je v com povolnejsi s cim mam ist za kym a preco sa s kym hadam
Tak napriklad s ocom sa hadam kazde rano, ze nejsom dostatocne oblecena mama ma trocha cit aj pre estetickost
S mamou sa zase hadam ohladne upratovania a oco ten neni taky pedant v tomto
Tak neviem nO
Mamina mi kupi viacej oblecenia a ocino by mi daval pomaly nosit bundu po nom
Ocino ma zasa pusti von na dlhsie nez mama takze fakt je to pol na pol...
Aj ked v poslednu dobu sa viac hadam s mamou...
ale nechce mi zahlasovať