@0 - s pokojom, aby som to mohol poriadne vnímať, všetko čo sa pri tom deje... zaujíma ma to odjakživa, tak dúfam že keď to príde, tak sa o ten zážitok nepripravím nejakým blbým strachom
s kým? úha.. žeby s mojim úhlavným nepriateľom? (síce žiadneho nemám, ale keby čosi, tak akože on ma zabije ale ja ešte pred smrťou zasadím smrteľný úder jemu (asi ma zmagorilo čítanie severských bájov
(a kebyže sa chceme hrať so slovíčkami, tak tá jedna veta by sa dala vyložiť tak, že budem mať počas umierania pustené Arch Enemy , čo by tiež až také zlé nebolo
Ja by som chcel zomriet sam pretoze ak toho cloveka milujes tak budes chciet aby zil a zobrat si len niekoho preto ze idem zomriet to by bolo odo mna sebecke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A prečo... to snád nemusím ani hovoriť.
(a kebyže sa chceme hrať so slovíčkami, tak tá jedna veta by sa dala vyložiť tak, že budem mať počas umierania pustené Arch Enemy , čo by tiež až také zlé nebolo
s kym? a co ja viem? ja nechcem uvazovat nad tym s kym umriem ale chcem zit dlhy zivot s tym koho milujem