@n0win0u ale ved ja sa ju nijako nesnazim vyprovokovat -.- ja sa pýtam na jej normálny nazor...to asi len ty to chceš silou mocou..(btw ty nedavidis momo, kvoli gage predpokladam..ci?
@n0win0u ved "nenávidiet" je prehnané slovo, uznávam....a noozaj sa dotahovali? zase až tak tú momo nesledujem... ale tak uznávam, bol to zlý priklad..ale tak čo maju rpoti momo ostatní?
@greyness ved sme ti nehovorili, ze na akciu idem s barkym zo za ? ofkors, ze som tu. ved ja som mal skolu dnes este. bah no nic, darmo mam pocit, ze to az ked budeme robit letne akcosky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
tam boli nejaký sympatickí birdz ľudia
@sugy1 etelňiár !
etela je súúper
ako etelnaira, že niekto nemá rad chapem (nič proti, ale tak disuje koho sa len da, a čo horsie, ide mu to až moc dobre!
ale prečo momo? napr @greyness vies mi povedat dovod? ale mylsim nejaký normálny, opodstatnený, ak by si dalo..
@n0win0u dufam aj ja, pre moje vlastne dobro
jj ja chcem strasne silou mocou picovat do kazdeho kto pocuva lady gagu -.-
kde som napisal, ze nenavidim momo ? a koli gage ? mne je gaga upici jak vam je moj metal tak naco to tocis dokola stale ? -.-
fakt wake up, grow up alebo grow a pair...
proste niekomu nesadneš a už sa to šííri!
@danjel nebojíky ja už končím
ty preco neni si v ZA inak dnes ?
idem VON
som VONKU
lebo by mi bolo neprijemne ist s nejakým cudzim chlapom sama von.