Mám taký problem...nieže by som mala problem s chalanmi praveže nie,,,len sa mi páčia starší muži...teda do tých 40 rokov...a ja mam 17...newiem ako sa toho zbaviť..
Nie som ten tip ktory rozvracia rodiny..aj ked sa ma snažili získať..aj tí čo už ženy maju..ale snažila a zatial aj uspesne odolavam...ale je wela takych co su napr rozwedeny,,a idu po mne ...a vyzeraju welmi dobre..
ale prosím ťa... chlapi NAD 40 sú najlepší... tí už aspoň majú rozum... a viem, o čom hovorím, také vzťahy sú omnoho pokojnejšie ako napr. s niekým mladším... nerob si hlavu s tým, kto sa ti páči či nepáči... a ako sú na tom vekovo... ja mám s chlapom rozdiel 28 rokov a neriešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zbaviť? nijako ja by som napríklad určite nechodila so 17-18 ročnymi, mne sa tiež páčia starší a neriešim to
A mam chuť utiecť..ale pri staršich...ale len niektorych,,,ktory maju w sebe iskru..sa citim fajn uwolena..POMOC
aj ja keď budem mať 40, tak možno budem chcieť novú 18ročnú frajerku DD čo už, keďže to bude asi môj osud, keďže na dlhé vzťahy nemám šťastie