Už ma to pekne jebe, takže s tým niekde musím napísať. Všetko by bolo v pohode, nejsom síce veľmi sebavedomý, aj by som bol kebyže sa všetko v tej škole netočí okolo vyjebaného športu. Proste nie si dobrý v športe, tak si k*k*t. Som asi jediný z celej tri
2,3 su moc dobré známky!
Inak športy ani mne nejdú lenže zo mňa si nikto nerobí srandu teda až na basketball.. na základnej som vedel celkom hádzať koše a niekedy začiatkom tohto šk. roku som pozrel anime kde hrajú basketball a odvtedy vkuse trénujem chodil som von hadzať behal s loptou (dribloval pri tom) a teraz už viem aj nejaké tie triky s loptou také že "crossovery" som si nacvičil a furt viac a viac ma to baví. Síce som mal chuť sa na to vyje*ať lebo som s jednou osobou mal ísť si zahrať keď bude teplejšie ale tá osoba zomrela..... a potom mi teta povedala že mam isť hrať že ma bude sledovať zhora..
Čiže podľa mňa to nieje tým žeby ti nešli tie športy ty nechceš aby ti šli.. ak chceš vedieť hrať futbal tak ho hraj začni hrať na telesnej snaž sa.. nemusíš sa hneď vedieť "oberať" s protihráčmi ale ak by si sa snažil tak aspoň v obrane by si bol určite užitočný lebo zastaviť hráča s loptou je ľahké.. a hlavne NEVER BACK DOWN! aj keď kolo teba preletí a neoberieš ho naber energiu až z päty a bež za ním a pokúšaj sa! Aspoň ho tým zdržíš kym dojde niekto skúsenejší alebo znervózniš a on urobí chybu a tú využiješ k prebraniu lopty
nie je to pravidlo ale čo som registroval napr. na strednej ak bol niekto drevo tak bol chalan z mesta teda mal som troch spolužiakov čo nevedeli nič väčšina ľudí z dediny hráva futbal neviem ako to je inde ale v mojom okolí to je tak a určo máš talent len možno v športe, ktorý si ani neskúšal ... kamoš bol skvelý v pinpongu a basketbale ostatné športy boli dosť bieda... či už hokej, florbal alebo futbal
preboha chiiiiiiiiiiill ja síce mám športovca, ale oveľa viac mi na ňom vyhovuje to, že je to tak trošku dosť aj nerd športy fakt nemusím a jemu takisto neprekáža, že ja neviem ani do lopty normálne kopnúť a 2 a 3 sú super známky, fakt nepanikár
je to smiesne, pretoze kazdy chalan ma zvycajne vlohy pre pohyb. a sport rozvija vela veci, ktore sa ti do zivota zidu. ja mam talent na vela sportov, ale kondicine som na tom nebol nikdy bohvieako, mozno v detstve naposledy
Ale čo tam. Ja som bol tiež vždy drevo a to som hral loptové hry od mala... A žijem.
Hlavne treba to sebavedomie. + mám kamaráta ktorý je najväčšie drevo na svete. Ten ani behať nevie. Keď on beží ja ho doslova predbehnem krokom. No našiel si záľubu v plávaní a bicykli, odišiel robiť plavčíka do USA a razom je z neho frajer vyšportovaný
Šport neznamená len loptu. Keď chceš robiť šport môžeš robiť beh, posilňovanie a podob.
Prebehni jeden pretek Spartan Race a razom budeš Hugo Boss
Ja som tiež dosť drevo no Teda hlavne, čo sa športov týka... v gymnastike som celkom dobrý Na zakladke som bol jediny, ale teraz na strednej sme už viacerí takí a je to super
pre toto som rpesne neznášala telesnú .. rada sa hýbem a cvičím ale nejaká gymnastika alebo loptové hry tak to veru nie najvaic som neznášala kotrmelce a hádzanie granátom a tak doteraz si pamätám krik telocvikára že keby to bol fakt granát tam ma zabije ..... ale viem iné veci .. a ty určite tiež len treba hľadať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Napriklad mne by strasne vadilo keby moj priatel nevedel lyzovat...
Inak športy ani mne nejdú lenže zo mňa si nikto nerobí srandu teda až na basketball.. na základnej som vedel celkom hádzať koše a niekedy začiatkom tohto šk. roku som pozrel anime kde hrajú basketball a odvtedy vkuse trénujem chodil som von hadzať behal s loptou (dribloval pri tom) a teraz už viem aj nejaké tie triky s loptou také že "crossovery" som si nacvičil a furt viac a viac ma to baví. Síce som mal chuť sa na to vyje*ať lebo som s jednou osobou mal ísť si zahrať keď bude teplejšie ale tá osoba zomrela..... a potom mi teta povedala že mam isť hrať že ma bude sledovať zhora..
Čiže podľa mňa to nieje tým žeby ti nešli tie športy ty nechceš aby ti šli.. ak chceš vedieť hrať futbal tak ho hraj začni hrať na telesnej snaž sa.. nemusíš sa hneď vedieť "oberať" s protihráčmi ale ak by si sa snažil tak aspoň v obrane by si bol určite užitočný lebo zastaviť hráča s loptou je ľahké.. a hlavne NEVER BACK DOWN! aj keď kolo teba preletí a neoberieš ho naber energiu až z päty a bež za ním a pokúšaj sa! Aspoň ho tým zdržíš kym dojde niekto skúsenejší alebo znervózniš a on urobí chybu a tú využiješ k prebraniu lopty
Hlavne treba to sebavedomie. + mám kamaráta ktorý je najväčšie drevo na svete. Ten ani behať nevie. Keď on beží ja ho doslova predbehnem krokom. No našiel si záľubu v plávaní a bicykli, odišiel robiť plavčíka do USA a razom je z neho frajer vyšportovaný
Šport neznamená len loptu. Keď chceš robiť šport môžeš robiť beh, posilňovanie a podob.
Prebehni jeden pretek Spartan Race a razom budeš Hugo Boss