Ani jedno z toho. Radšej sa ísť najesť do našej obľúbenej reštiky alebo si objednať obľúbenú pizzu. Doma už len vínko a nejaká drobnosť v podobe ovocia, napr. biele hrozno. Alebo dezert.
@janajama ehm..ta otazka a odpoved o rozkoch je presne navlas taka ista ako minuly rok v inku, tam to bolo ako otazka jedneho testu....=D=D=DOd slova do slova...=Dneviem ci nie aj ten syR...=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D
ak by som chcel romantický večer, tak sa do jedla s mojimi kulinárskymi schopnosťami a zručnosťami radšej nepúšťam celá romantika by sa zmenila na rôzne machinácie vzracacieho pudu nad umývadlom
keď už romantický večer, tak trošku niečo výnimočné a hlavne ľahké bože veď vyprážaný syr je ťažký na žalúdok..to by som spravila len keby som nechcela pekné pokračovanie romantického večera to by som mu/jej veru dala len keby som ho/ju chcela odrovnať
ale myslím že by som uvarila to, čo by chcela moja polovička proste jeho/ jej obľúbené jedlo
Neviem variť, ale uvarila by som nejaký čaj , čo účinkuje ako afrodiziakum a k tomu keksy. mne by to náhodou chutilo aj so surovým cestom na perníky, ale to by asi nenašlo veľké pochopenie... Ked už tak by sme pripravili perníky alebo čo spolu, to by mohla byť aspon prča, kedže ja som super mantavá čo sa týka varenia a samu by ma to akurát znechutilo
ty kokos a možnosť neviem variť a nejdem si robiť hanbu? dobre možno by som niečo zožmolila dokopy.. ale sama určite nie keď tak niečo spolu... ale radšej by som sa šla prejsť nočným mestom a na zmrzku
špenátové určite nie, lebo my sme mäsožravci, prípadne bryndzovohaluškožravci
Väčšinou varím nejaké špeciálne kura s ryžou (mám na kura asi 100receptov, takže vždy nejaký nový). Ale iste aj podľa toho čo by chcel priateľ, nerobí mi problém uvariť napr. už vyššie spomínané halušky alebo segedínsky guláš, ktorý drahý vyslovene zbožňuje
ale keď romantický večer, tak niečo (aspoň chuťovo) špeciálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ale ty asi niesi z BA, čo?
bože fuj
buď niečo z thajskej kuchyne (chilli chilli chilli) alebo niečo, kde dám veľa syra a čerstvých byliniek. alebo porádne mäso.
keď už romantický večer, tak trošku niečo výnimočné a hlavne ľahké bože veď vyprážaný syr je ťažký na žalúdok..to by som spravila len keby som nechcela pekné pokračovanie romantického večera to by som mu/jej veru dala len keby som ho/ju chcela odrovnať
ale myslím že by som uvarila to, čo by chcela moja polovička proste jeho/ jej obľúbené jedlo
keby som mala variť,už by z toho nebol romantický večer,ale večer plný stresu a mala by som pokazenú náladu.
neznášam varenie(ak varím iba pre seba,nerobí mi to problém,lebo to nikto okrem mňa nevidí ),vždy sa len rozčúlim
nie som zástanca večerania
Väčšinou varím nejaké špeciálne kura s ryžou (mám na kura asi 100receptov, takže vždy nejaký nový). Ale iste aj podľa toho čo by chcel priateľ, nerobí mi problém uvariť napr. už vyššie spomínané halušky alebo segedínsky guláš, ktorý drahý vyslovene zbožňuje
ale keď romantický večer, tak niečo (aspoň chuťovo) špeciálne.