Určite ste stihli zaregistrovať veľké haló okolo čipových kariet,na kt. sú teraz také zľavy.. A mnohí určite zaregistrovali aj nové ´´stroje´´ u pánov autobusárov na načítavanie týchto kariet. A pevne verím,že ste postrehli aj to,že ten,kto nemá čipovú ka
mam uz tiez kartu treti rok a parkrat sa mi tiez stalo ze nechcelo nacitat, tak ma nechal prejst zadara ..a daktori soferi su taki dost spomaleni, ze jedna cesta trbva len koli vydaju listkov o 15min dlhsie ... koli tomu musim chodit skorsim busom ...necham tak
no ja mam ties tu kartu a mne sa to nastastie este nestalo ale predomnou to ludom vzdy zhaprovalo ze pristroj tu kartu nezobral .. ale keby mne nezobral tak by som asi zostala na buske lebo vzdy sa spolieham na kartu a peniaze po ruke nemam... a uz je to tak vsetko nove sa sere
no tak u nas som este nezaregistrovala ze by sa to ono pokazilo ale ti soferi su desni si o sebe myslia ze su neviem co a pritom su tu oni pre nas a nie my pre nich tak by sa podla toho mali aj spravat
Jaky sok som zazila ked to zrazu zetalo ze, Prilozte kartu. Lebo krepa som a nedojde mi ze ju mam prilozit Najnovsie na jednom autobude povie uz iba Pri.... a sklapne
Forum moc nekukam, ale kedze som zocil, ze je tvoje nedalo mi neprispiet.. a vravi mi to z duse, preto len na margo toho vsetkeho... nechapem to zdrazovanie, ako dobre mojou vlastnou blbostou a lenivostou si mozem za to, ze mam dospelacky a nie studentsky listok, ale je normalne aby clovek platil 42korun za cestu do mesta a z mesta? (21tam, 21 naspat - 16km dokopy) to je podla mna drzost aj na zarabajuceho cloveka.
a pritom clovek co nezaraba a tym padom ani nemusi dochadzat za pracou 16km denne, si vyjde v tejto situacii vo viacerych ohladoch omnoho lepsie ako zamestnany.
mne sa este nestalo ze by sa ta mašinka pokazila...ale jako jaaa by som im povedala svoje kks...to co je za mooresy ze priplatit si...to neni predsa tvoja chyba ze sa to pokazilo...mohla by som to jaa veru...
SADkou som vlastne chodila len u nás v Považskej MHDčkou. A stroje sa sem tam pokazili, tak sme šli zadara. Teraz mi ale strašne vyhovuje, že všetko mám na ISIC - aj preukážku v Bratislave kde chodím úplne bez lístkov (nič lepšie na tomto svete nevymysleli
a v PB si na ISIS nabijem kredit a chodím na ňu tiež. Super!
SADka sak to je vecna tema. ma tie busy nasieraju skoror stale, ci uz vodici alebo aj tie karty. aj mne sa raz stalo z emi ten stroj nechcel nacitat tu kratu a ked tam vodic dal ze cel cestovne tak to islo.mozno sa pomylil abo co ale ja som si to vsimla az ked som sedela...proste tie busy je nieco nenormalne a fakt ma stve ze musim cestovat busom.no des
ja som raz isla s kamosmi busom a normalne nam nechcel zobrat vecie peniaze, mali sme platit okolo 15 a kamarat isiel prvy so 100 sk ze mu ma dat drobne bo ho nezobere, no my sme cumeli, no a potom nezobral ani kamaratovi co mal 50 sk a mali sme co robit zeby nam zobral aspon 20 toto sme fakt nechapali teda vtedy.... a to meskanie, no ja som raz nestihla bus lebo isiel o 11!!!! minut skor....
umn s čipovou kartou som zatiaľ nemal nikdy problém ale zase mám ju len 3 mesiac ale busom chodím dosť často a čo sa týka meškania vo štvrtok my vždy 3 busy zdrhnú pred nosom a ďalší ide o polhodinu... no ne_eblo by vás???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mne sa to ešte našťastie nestalo hoci chodím každý deň autobusom...
karta mi nefungovala len raz(a nielen mne v ten den),a to nas sofer nechal bez listkov ist,ze zadara...
a kamoska bola v buse asi o 5 minut skor ako ja...(lebo ja chodim tak na doraz,no),tak nadavala,ze ona si listok kupit musela...
no a ja som povedala,ze kto neskoro chodi,neplati listok...
len jeden sofer s nimi problem ma...to meskavame aj 25 minut...: disappointed:
K téme: Nové prístroje mi absolutne nevadia a v plnej miere mi vyhovujú.
a pritom clovek co nezaraba a tym padom ani nemusi dochadzat za pracou 16km denne, si vyjde v tejto situacii vo viacerych ohladoch omnoho lepsie ako zamestnany.
a v PB si na ISIS nabijem kredit a chodím na ňu tiež. Super!
Takže ja zatiaľ nemám negatívnu skúsenosť...
@ayreen to co je ten ISIC?
fajn vec, na vela použití ...