v diaľkačoch si sadnem na miesto ktoré mam kupene nezavisle od toho kto pri mne sedí, lebo veď...
no a bývam v cigánskej štvrti a v šaline nerada stojím, takže well, hejnoa.
Sú rôzni ľudia, cigáni, ktorým nevadí sedieť s bielym a takí, ktorí sa vnucujú. Bežne si sadnem ku hocikomu, pokiaľ v autobuse nie je miesto. Žijem zrovna v Írsku, tu sú rôzne rasy a nikto nerobí problém. Problém mám však najmä vtedy, keď niekto zapácha, čo len okolo neho idem, už cítim. To nie je len problém cigáňov, ale hovorím na margo toho, ku komu si nesadnem. Mal som jeden zážitok, keď som šiel vlakom krátky vzdialenosť, skoro prázdny vozeň a skupina mladých cigáňov sa spýtala, či si môže ku mne sadnúť, tak sa všetci okolo mňa usadili a ja som tam počúval, neskôr ma zapojili do debaty. Kecali o blbostiach, tak som nemal záujem sa s nimi veľmi rozprávať. Dokonca sa jeden so mnou chcel pobiť, len ho jeho kamarát umiernil, aby ma nechal. Nuž nie je to sranda, keby sa aj mladí sopliaci piati na mňa vrhli. Nestalo sa nič, ja som pokojne vystúpil na mojej zastávke,ale vždy, keď mám na výber, si radšej sadnem sám ako sa s niekým tlačiť.
@laurikaaa To je v poriadku. My bieli sme totiž lepší než tmaví. Stačí si porovnať Európu a Afriku. Európa ale upadá práve v závislosti od toho, koľko tmavých do nej prichádza. Čím viac tmavých, tým väčšia stagnácia a väčší rozvrat.
vzdy stojim a v dialkovom keby to bolo posledne volne miesto ano, ale samozrejme by som cakal staru pani aby som ju mohol pustit, len dufat ze by moju ponuku prijala a nezacal by v autobuse boj
Cest vynimka poniektorym ktory du ako my biely poznam dost z nich du mi dobry kamarati znami ku nim ano ale ku takym ktory su zly smrdia vyzeraju otrasne aj tie saty to nikdy by dom ku takym nezadol
Nenazvala by som to fobiou, ale tak nerada sedim pri cudzom cloveku... co ked bude smrdiet? ale ked musim (napr v medzimestskom buse ked ku mne niekoho posadia), tak nedam hysreticky zachvat, nech ide prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
keby som dakam cestovala s cigánom, tak si možno sadneme k sebe, ale len tak k cudzím ľuďom si nesadám
Ak by bola možnosť sadnúť si k nejakej kozatej blondínke, asi si sadnem radšej tam. Ale inak by som s stým nemal problém.
Aj keď ja radšej stojím
no a bývam v cigánskej štvrti a v šaline nerada stojím, takže well, hejnoa.
Bezne si sadam.
akoze najradsej si sadám sama, ale ak by nebolo miesto,tak preco nie. aj ked by som si mozno trosku viac davala pozor na veci.
ale ináč hej, nesmel by však smrdieť a byť škaredý ako barandovské štrašidlo, no...
Nenazvala by som to fobiou, ale tak nerada sedim pri cudzom cloveku... co ked bude smrdiet? ale ked musim (napr v medzimestskom buse ked ku mne niekoho posadia), tak nedam hysreticky zachvat, nech ide prec