Toto je gréčtina! Ne znamená áno,ochi znamená nie a ligo je trocha...=P a romyyy : zabila malaka je po našom niečo ako kur** alebo čosi podobné Kalinichta
@crazygirl227 Dakujem..Ale malaka je kkt... a Putana je kurva.. Viem to sicepovedat, bohuzial, neviem ako sa to pise, ani nasim pismom, ani ich.. Nemal ma kto ucit pisat.. A ty odkial vies po grecky?
@romyyy aha tak vďaka za opravu viem čosi viac mno..dva roky chodievam do Grécka...tento rok som pomáhala v jednom bare takže ma tam povinne grécky učili No nepamätám si nejak extra,je to ťažký jazyk..najmä to ich písmo
@crazygirl227 no, tak podla mna je to ich pismo rozkosne, len si to nejako neviem vopchat do hlavicky.. teda, aspon nie vsetko...a pisat po grecky neviem v podstate vobec, ale rozpravat...tak celkom.. hlavne tie malakies.. (kktiny)
@romyyy no hej..mne najma to slovicko malaka slo najlepsie ale inak slovko malaka mi vysvetlovat jeden grecky kamos ze znamena i nieco take ako u nas ked niekomu chces polichotit ze si ty ale hlavicka alebo sikulka alebo nieco take sama som tomu poriadne nechapala taketo slovicka sa mi blbo prekladali s nimi...ale to ked ides greckymi ulicami to vsade sama malaka tak zato som sa pytala lebo sa mi to nepozdavalo
to pouzivaju skor tak ako, kamo, chlape, alebo bracho...len take vseobecne oslovenie nejakeho kamarat..keby si to povedala niekomu udziemu asi by sa mu to nepacilo.. ja som neznasala to ch grecke "re" teda, ja som bola na krete a neviem ci to pouzivaju aj v grecku, ale to sa dava na koniec slova a podla prizvuku sa mas rozhodnut ci je to dobre alebo zle...niekto povedal, ze je to zle a nemame to pouzivat a niekto ze to je praveze take milunke...tak si vyber
@romyyy tak o tom som nepočula Ja chodievam do Nea Vrasny..taká malá dedinka blízko mestečka Asprovalta..hneď napravo od Chalkidik...mne sa zas strašne páčilo že Gréci nevedia povedať "h" keď sme učili kamoša slovo hlúpi vždy povedal "chlupi" Tiež som najprv nechápala čo znamená " I chev" až potom mi došlo že tak vyslovujú I have no,sranda s nimi
@ crazygirl227 ha, co je to hlupi oproti slnecnici?? ziaden grek nevedel povedat slnecnica ale kde som bola ja, tak tam s nami boli aj srbi a ti nevedia povedat h..tak som sa rehotala, ked hovorili, ze cholub... alebo som im vysvetlovala rozdiel medzi hladny a chladny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a moja odpoved: NIE !
a to ostatné neviem, ktoré je ktoré