ahojte chcel by som sa spýtať kde sa dá zohnať šalvia divotvorná ?? .. tráva je už o ničom a chcem skúsiť niečo iné a je velký rozdiel medzi šalviou lekárskou a divotvornou resp. z lekárskej sa dajú tiež zažiť nejaké stavy ??? ako vyzerá ? je legálna ?
@cvirik888 nie, zo žiadnej inej ako divotvornej žiadne stavy mať nebudeš, a ani z divotvornej mnohým ľuďom nič nie je. ak ti z toho niečo bude, tak to bude mať po inhalácií rýchly a intenzívny nástup, stav potrvá cca 5-10 minút a potom rovnako rýchlo a nečakane ustúpi. zohnať sa dá cez eshopy, googli "legal highs"
@midnight a nejaké iné legalne drogy nevieš ?? ktoré by sa dali lahko zohnať nechcem žiadne lieky a iné sračky iba prírodu.. počul som niečo o muškátovom orechu ...
@cvirik888 a s muskatovim orechom nezacinaj, to ti zakazujem, travi si hul ked natrafis aj na saviu preco nie, ale hento je najvacsie svinstvo, ti bude viac blbo ako dobre ak budes mat vobec nejake dobre stavi
muškátový oriešok by som neskúšal, bolo mi povedané že zaprvé ho musíš zožrať strašne veľa (tak že ti z toho bude zle) a zadruhé hranica intoxikácie a hranica otravy sú dosť blízko, čiže riskuješ že zomrieš.
(áno, muškátový oriešok je vo veľkých množstvách priam jedovatý.)
@cvirik888 ak chceš šalviu na nete si náješ aj extrakty ktoré sú účinejšie ale cena je porovnateľné s grassom a účinok môže byť neistý
oriešok neskúšaj... ako bolo napísané vyššie dávku by si si musel trafiať veľmi presne ak dáš málo nič sa nestane ak dáš moc bude ti extrémne zle(môže sa stať že budeš sanitku potrebovať) prípadne sa aj otráviš
je tu ešte durman prípadne lízanie ropuchy no to tiež nič moc
ak si z väčšieho mesta určite tam máte crazyshop a tam nájdeš všelijaké sračky(neodporúčam)
grass je fajn ale ak checš na chatu trochu väčší odvez tak lysáče, pre mňa to bola najlepšia chata v živote žiadne grcky, hlavybôle, okná a smiali sme sa celú noc =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
( » www.shivaheadshop.co.uk/shop/legal_high... )
@2 - googli "legal highs"
muškátový oriešok by som neskúšal, bolo mi povedané že zaprvé ho musíš zožrať strašne veľa (tak že ti z toho bude zle) a zadruhé hranica intoxikácie a hranica otravy sú dosť blízko, čiže riskuješ že zomrieš.
(áno, muškátový oriešok je vo veľkých množstvách priam jedovatý.)
oriešok neskúšaj... ako bolo napísané vyššie dávku by si si musel trafiať veľmi presne ak dáš málo nič sa nestane ak dáš moc bude ti extrémne zle(môže sa stať že budeš sanitku potrebovať) prípadne sa aj otráviš
je tu ešte durman prípadne lízanie ropuchy no to tiež nič moc
ak si z väčšieho mesta určite tam máte crazyshop a tam nájdeš všelijaké sračky(neodporúčam)
grass je fajn ale ak checš na chatu trochu väčší odvez tak lysáče, pre mňa to bola najlepšia chata v živote žiadne grcky, hlavybôle, okná a smiali sme sa celú noc =D
a normálne ich usušíš ako huby bežné