Viete, co ma štve? že niektorí ľudia, ktorí dávajú diskusie a ankety a žiadajú pomoc, dostanú ako odpoved iba zbuzerovanie, ako ho zhodiť a dať mu najavo aký je trápny...že ten kto hodí väčší skur je boss? aj ten Birdz Boy...ho komentujete za to že nemá z
Jop ja súhlasím tiež...a čo nech aj je fake.. kto chce nech reaguje kto nechce nech nie však nieje povinnosť sa ku všetkému vyjadrovať Ja aj keď vidím najväčšiu stupiditu tak radšej nezareagujem nenapíšem nič a je pokoj... Viackrát som si všimol že niekto sa niečo spýtal možno to vyznelo sprosto ale zas nezaslúži si aby ho všetci vysmiali alebo sprdli a vynadali mu... (Možno aj preto sa tu niektorí ľudia prihlásia prvý aj posledný krát...ktovie)
noo ak si si nevšimla, tak aspoň takých 90% ľudí, čo tu chodia sú samí negativisti, takže takéto osočovanie a reagovanie je ich každodenným chlebom keby mali niečo pekné napísať, tak by im asi hrebienok z hlavy spadol
Je to úplne normálne pretože celý BIRDZ je anonymný a aj v profiloch su viac-menej len drísty.Takže si tu aj inteligent dovolí písať ako debil,lebo nikto v skutočnosti nezistí jeho skutočnú identitu.
Posúdiť a rozpoznať, čo je blbý fake a čo skutočný problém by inteligenti mali veľmi ľahko. A myslím si, že inteligentní ľudia by vždy mali dávať tým hlúpejším najavo, že zavalili nejakú sprostosť. Ale som proti všetkým hrubým vulgarizmom, mám radšej cestu humoru a mierneho zosmiešnenia, aby si dotyčný uvedomil, že ak nabudúce niečo blbé trepne, bude ostatnými zosmiešnený. Jedine tak sa to tu prečistí od blbcov.
Inak, k tým nesprávnym, často vulgárnym reakciám... veď buďme konkrétni ! Je ich tu dosť, ale ja za najnegatívnejšieho tu na birdzi považujem asi @Hangtime11 , nepamätám si, že by prispel niekedy do diskusie niečim konštruktívnym. Ale možno to robí z recesie.
Kym neporusujem pravidla si budem pisat co chcem. Ak ma niekto problem s nejakym mojim prispevkom tak nech si zisti ci ten prispevok porusuje pravidla alebo nie...ak pravidla porusuje, nech sa stazuje u admina alebo kde, ak neporusuje tak nech si vysere oko
ja napriklad ked vidim ze v tej danej diskusii uz je par poriadnych ved viete co tak uz ani nepasem lebo si poviem je to zbytocne a uplkne uz ma to odradi
Však urážať, kritizovať a vysmievať sa vie každý.. priznávam že aj ja občas hodím nejakú nadávku na zakladateľa diskusie ale čo je moc, to je moc... akože ... aj s miss... každý len kritizoval... aj brblu aj sakera.. neviem či si liečia komplexy alebo čo.... všetci čo kritizovali tak sa nedostali do miss ani do prvej desiatky takže... možno závisť, možno niečo iné... mám na takýchto ľudí svoj názor
Proste, mám rád také diskusie, keď niekto reaguje na niekoho, samozrejme nie vulgárne, ale svojim názorom. Diskusie, kde 100 ľudí napíše 100 odpovedí a skoro všetky sú podobné, tie sú fakt o ničom, to vlastne nie sú diskusie, ale nejaký prieskum spätnej väzby a na ten tu máme anketu. Dobrá diskusia je vždy, keď tí prví 10-15 napíšu nejaký svoj názor a tí za nimi sa snažia na nich reagovať.
súhlasím:p mne dosť vadí, aj keď je to bez nadávok, ale očividne odveci, niekto napíše úplne obyčajný a bežný problém a namiesto odpovede sa tam ocitne pseudovtipná reakcia, no už vidím, ako by títo ľudia reagovali, keby s tým istým za nimi prišiel ich kamarát. jeden z dôvodov, prečo by som tu nikdy nič osobné neriešila, je to strašne demotivačné. a najviac obdivujem ľudí, čo si nemôžu pomôcť a proste musia denne aspoň k desiatim diskusiám napísať, aký je zakladateľ trápny, nemôžu to proste nechať tak a ísť na ďalšiu.
pokial ma dakto problem s mojimi príspevkami nech sa páči...je mi to u p*ci ja si mozem cim chcem a kde chcem pokial neporusujem základné pravidlá a na niektoré diskusie sa nedá reagovať kludne pretože su založené cisto k tomu aby sa tam vyburili ludia..
@Jozooo preesne tak! tiež nemám rád keď niekto hodnotí gramatiku, ono už potom vyznie akoby ten dotyčný nemal žiadne argumenty len si potreboval rýpnuť do niekoho.. úbohé podľa mňa, ja osobne som nikdy nemal problémy s gramatikou, ale občas sa stane že preklepnem písmenko na klávesnici keď sa ponáhľam, a to teraz má každý argumentovať gramatikou ? Väčšina birdz rýpalov sa toho veľmi rýchle chytí bohužiaľ..
mas pravdu. preto ja radsej ani moc ankety a diskusie nerobim, a ked predsa uz zrobim tak jednoducho snazim sa ignorovat poniektore komentare. ale to neznamena ze necitam vsetki komentare v diskusii ktoru zalozim. ono sa to da riesit aj tak, ze na diskusie a ankety mas este jeden nick, ktorii je len na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale, zase sú prípady, ktoré sú také očividné fake-y že sa nadávkam nedá ubrániť.
suhlasim, ze aj ked s niekym nemam rovnaky nazor, nie je spravne ho urazat kvoli tomu
Inak, k tým nesprávnym, často vulgárnym reakciám... veď buďme konkrétni ! Je ich tu dosť, ale ja za najnegatívnejšieho tu na birdzi považujem asi @Hangtime11 , nepamätám si, že by prispel niekedy do diskusie niečim konštruktívnym. Ale možno to robí z recesie.
Tak a teraz sa do mňa pusťte
"Co mam robit, ked som strcil svoj stoporeny penis do matkinej vaginy a ostal mi na nom zachyteny chlp od susedovho psa a teraz mam vsi?"
ze do nej vlezie, a zacne tam prispievat, ci uz nadavkami alebo hocijako inak. Ved to presne ti zakladatelia chcu, tak naco ich podporujete?
Nieže nikto nikdy nezistí skutočnú identitu užívateľa, tu sa môže stať, že užívateľ postupne stratí tú vlastnú.
pokial ma dakto problem s mojimi príspevkami nech sa páči...je mi to u p*ci ja si mozem cim chcem a kde chcem pokial neporusujem základné pravidlá a na niektoré diskusie sa nedá reagovať kludne pretože su založené cisto k tomu aby sa tam vyburili ludia..
a hlavne nech su neni typu :: SEX s chalanom ako predchvílkou
alebo ...na tému... : serialy ...Twilight,hannah Montana a iné sračky a gecoviny lebo tosa fakt nedá alebo ked 10-12 ročné píšu o chalanoch
nech si daju ..a nie sústavne dookola tó isté furt furt stále