Pozri, ako čerstvá absolventka 8 ročného gymnázia ti poviem, že som sa týchto testov napísala viac ako dosť...u nás sa honosne volali "riaditeľské testy" zo skoro všetkých predmetov...
ale teraz po maturite sa na to všetko pozerám inak. zmaturovala som úspešne na samé jednotky a preto som usúdila, že človek jednak len nemôže sedieť na zadku a nič nerobiť - áno, chce to učenie, aj keď je to ťažké. Na ťaháky sa dá spoliehať len obmedzene, veď predsa si celoročné učivo nechceš prepisovať na ťaháky, lavice, steny, pančuchy atď....
ALE druhá vec je šťastie. Naozaj ho treba mať a to ty bohužiaľ neovplyvníš. Preto by som urobila to, čo sa urobiť dá a ono to pôjde, aspoň budeš mať dobrý pocit a nebude ťa zožierať to, že "aha, toto bolo tam a tam, prečo som si to len nepozrela"...atď.
Teda toto všetko platí v prípade, že ozaj chceš tie testy napísať na dobrú známku a nie je ti to jedno - ale keby bolo, asi by si túto diskusiu nezakladala...
Ja sa teraz akurat ucim na vystupny test z dejepisu, bo zajtra piseme... ucit sa treba... a ked si to nenatrepes do hlavy vsetko, tak na lavicu napis tahaciky ako ja
Podľa mňa sa treba učiť priebežne,celý rok(ja mám čo vravieť)...ale inak ťa chápem...učenie je dakedy strašné....ja sa už mesiac biflím na jeden priblbý test.....a ten máme už zajtra ...učivá zo 4 rokov
Mi už máme po všetkých testoch, výstupných z matiky, sloviny, chemie, dejáku a prďáku. Školské zo sloviny, angliny a matiky. Všetko jednotky okrem sloviny, ale chýbal mi len bod.
ucila som sa pribezne ale take mnozstvo uciva napr. z biologie v mojom pripade rastliny- co nenznasam...je dost tazke ale ten som pisala dnes...najviac sa bojim fyziky z kt. nic newiem...lebo mame nanic profaka vsetci stojime na 4,5 a len najvacsi bilosi maju 3 aj to 62% usudte ako chcete...
mne sa riaditelske testy nastastie vyhli riaditelka planovala kazdy rok ale vzdy sa nieco zmenilo , nieco do toho voslo , neboli sme v skole a tak ale teraz uz maju iste ze budu pisat nastastie som uz maturant " nastastie " budem mat ine vystupne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
sedím vzadu napísem to na stoličku ked rozdáva test si na to sadnem a potom si len trochu posunem zadek a pohodke opíšem
nastastie mi budeme mat na moznosti a,b,c tak to bude lahunke
ale teraz po maturite sa na to všetko pozerám inak. zmaturovala som úspešne na samé jednotky a preto som usúdila, že človek jednak len nemôže sedieť na zadku a nič nerobiť - áno, chce to učenie, aj keď je to ťažké. Na ťaháky sa dá spoliehať len obmedzene, veď predsa si celoročné učivo nechceš prepisovať na ťaháky, lavice, steny, pančuchy atď....
ALE druhá vec je šťastie. Naozaj ho treba mať a to ty bohužiaľ neovplyvníš. Preto by som urobila to, čo sa urobiť dá a ono to pôjde, aspoň budeš mať dobrý pocit a nebude ťa zožierať to, že "aha, toto bolo tam a tam, prečo som si to len nepozrela"...atď.
Teda toto všetko platí v prípade, že ozaj chceš tie testy napísať na dobrú známku a nie je ti to jedno - ale keby bolo, asi by si túto diskusiu nezakladala...
Tak Good Luck teda!
Uc sa pekne postupne, ked ti zacne sibat z jedneho, zacni sa uz druhe potom tretie.
keby si sa v pohode učila preibežne, zmakneš všetko ľavou zadnou...