Takže, mám takú otázočku. Zajtra si idem kúpiť gitaru, pravdepodobne do Muzikeru a už viem, čo asi chcem. Teraz však rozmýšlam, že by som si kúpila aj nejakú knihu s akordami. Základy mám, ale slabota no a k učitelovi sa nechystám. Pred pár rokmi som c
jednu radu mam nijaku knihu si nekupuj na internete je toho hromadu ci uz knihy alebo stranky len treba hladat, ked chceš lekcie tak toto » tv.sme.sk/relacia/gitarov...
a hlavne držím palce aby si nedopadla ako 89% ženských u ktorých skončí gitara po prvom týždni pod postelou, príp. si ju rovno kúpia ako módny doplnok..
Je pekné chodiť niekam kde ta to naučia.A je pekné si dopomocť knihou.Samozrejmy akordy treba.Ale není nad to ked na vačšinu vecí príde človek sám Nenech sa znechutiť Proste ide o to aký maš k tomu vzťah a zdokonaluj sa v tom čo máš rada Hlavne si nevšímaj okolie
ja snad len dodam, ze na zaciatok je spanielka najlepsia volba a ak si ides kupit gitaru, zober si so sebou nejakeho cloveka, co sa trocha vyzna, aby si si nekupila kkcinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a hlavne držím palce aby si nedopadla ako 89% ženských u ktorých skončí gitara po prvom týždni pod postelou, príp. si ju rovno kúpia ako módny doplnok..