úplne sama bez pomoci som sa učila asi len hrať na gitare, ale ešte som sa pomerne sama naučila žonglovať a vrhať nože (ale tam som mala usmernenie z videí, od kolegov a tak)
@rockingirl88 na tu rustinu sa aj ja chystam, uz mam aj knihu kupenu len som nejak zlenivel A prva lekcia ma odradza lebo sa neviem nejak naucit tu vyslovnost. Kedy sa o cita ako a a pod..
@missdangerous003 aj ja mám záľubu v jazykoch, ale asi som debil. Takže ostáva to pri záľube a v prípade potreby ruky a nohy (ešteže ich mám)
Veľa vecí sa samoučne učím, napríklad krasokorčuľovať, hrať na klavíri, milión vecí ma baví a tak to aj vyzerá.
@missdangerous003 cez youtube tutoriály, zistila som, že ľudia dokážu nahrať tutoriál aj na to, ako sa napichuje hrozno na špáratko. Je to náročné asi, moc sa neposúvam, ale veľa vecí ide samo aj bez toho, aby som tie korčule ovládala Proste to ide nejako samo, ale padám často.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Veľa vecí sa samoučne učím, napríklad krasokorčuľovať, hrať na klavíri, milión vecí ma baví a tak to aj vyzerá.