Týždeň dozadu sa zabil český hudobný skladateľ K.Svoboda. Prvý deň túto správu rozšírili všetky média. ok je to ich práca, čo sa však stalo a dialo daľšie dni ma skutočne nasrdilo. Kto dal právo médiam aby zobrazovali utrpenie človeka ktorý prišiel o najd
proste a jednoducho markiza je skorumpovana televizia ktorej nie je absolutne nic svate... ani reality show nevedia spravit bez toho aby to toho zasahovali podvodmi, zneuzili mojejovcov (debilov roka) vytvorili iluziu ze slovensko trapia ich pometene nazory a ze pre narod nieco znamenaju pricom ziskavali hromadnu sledovanost vdaka tomu ze pracujuci clovek sa chcel v piatok vecer zasmiat na idiotoch ,nikto zo seba nerobi taku ''smotanku'' ako markiza myslia si ze su stredobodom vesmiru ,lipnu na zisku a peniaze su pre nich vsetkym sami seba otrcaju na obrazovke viac ako je zdrave jedonucho hroza ... co ma ale stve najviac ze ludia im to normalne zeru a koli tomu sa podobne zacinaju spravat aj ine donedavna celkom solidne televizie takze ani som sice o tomto nevedel lebo markizu uz nepozeravam rok ale neprekvapuje ma ze ako vzdy ani teraz im nebolo nic svate...
Tiez sa mi zda dost zvratene a ubohe ako sa televizie nabaluju na nestasti niekoho ineho... ako jedna vec je ze maju informovat o aktualnych udalostiach ale ked v kazdej televizii ci markiza alebo joj vidim dookola iba nejaku placucu osobu ktorej sa zabil manzel (alebo aj otca ktoremu uhorela dcera a zena) nezda sa mi to uz vobec zaujimave travenie vecera...proste jasne ze mi to je luto ale nepotrebujem to vidiet kazdy 1 vecer a myslim tym ludom to tiez nepomaha... teda je vrchol drzosti ked televizia a s nou pol slovenska furt otravuje otazkami preco a ako sa citia ludi ktorym sa prave zmenil cely zivot..
Neriesim. Normalny clovek si to nepozre. Tak aspon vidite kolkym ludom sa to paci ten "hyenizmus". Pekna kopa sraciek ten svet v ktorom zijeme. Este ze pozeram len simpsons, sa bojim nomralne prepinat jaku pitchovinu tam zas uvidim... FUCK TV!
To mate jedno, v mediach, takisto ako v hociktorom inom biznise, take, ze sucit nepoznaju. Ide im o to aby zaujali kopu tupych hlav nejakymi hrozostrasnymi spravami, a kedze vacsina ludi leti na skandaly a tragedie, tak im sa to dari uspesne vyuzit. Vedia, ze ak veci nafuknu, zhorsia, povymyslaju si k tomu dalsich par tragickych drobnosti, maju zaruceny uspech. Myslim, ze ich absolutne netrapi, za aku cenu, koho tym ponizia, koho rania a vonkoncom nie, ak je dotycy mrtvy. A vacsina ludi im na to, zial, naleti...
to L.a.: súhlasím, ale myslím si že aj keď je tá "demokracia" tak by mali existovať nejaké páky, aby sa takéto veci nediali. Som naivný viem, len si myslím že to nieje v poriadku. Jasné z informatívneho hľadiska to spomenúť ale nerozpitvávať to. Keby sa radšej venovali viac skleníkovému efektu a hladomoru ako sprostej Boučkovej-Honzíkovej-Ďurianovej, alebo takýmto smutným veciam. Nemyslím si, že by to bolo pre niekoho úžitok iba ak pre úžitok samotnej televízie. Osobne sa divím ľuďom ktorí si to pozrú a žerú im to. Už fakt niektorí nemajú úroveň a prijímajú čo im telka ponúka s hláškou že "aj tak tam nikde nič iné nedávajú"....
cela relacia reflex je jedno velke hovno... ukazuju tam preportaze o ludoch, ktore ma absolutne nezaujimaju aj ked niekedy mi ich je fakt luto... ale ja sa chcem smiat a nie plakat a depkovat, ked nastastie nemusim...
Najlepsie bolo, ked markiza davala o 19:30 vzdy nejaky sitcom (s vynimkou MASH a maurphy brownova) a nie teraz tu sracku.., a ako keby toho nebolo dost taka ista sracka chodi aj na jojke
Myr3c: Lenže práve tým, že si to pozeral si ich vlastne podporil. Ono nebyť divákov, nebude ani Markíza a ani bulvár. V podstate samy diváci si bulvár žiadajú. Je to choré, ale to je realita, tvrdý biznis, za všetkým sú peniaze a veľké zisky. Tak načo sa zapodievať nejakou etikou či morálkou. Ja osobne TV ani moc nepozerám, a čo sa týka Markízy tu takmer vôbec, pretože ani jej filmy nestoja za nič nieto ešte reportáže.
Myr3c: aj mna taketo veci stvu. ako keby nemohli dat pokoj ludom. Ale este horsie co bolo to ako v Krompachoch vybuchol ten dom a ten otec co nemohol rozpravat do telefonu ani. Mu pchali ten mikrofon az do krku. Ako hento dokaze niekto natacat a uviest to do vysielania...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Najlepsie bolo, ked markiza davala o 19:30 vzdy nejaky sitcom (s vynimkou MASH a maurphy brownova) a nie teraz tu sracku.., a ako keby toho nebolo dost taka ista sracka chodi aj na jojke