už dlho sa snažím nájsť o tom nejaké schopné články, ktoré by mi pomohli pochopiť tento proces a prekutrať sa k príčine celého ľudského samovznietenia... ak niečo viete, alebo môžete odporčiť knižky ( okrem podpaľačky, a nevysvetliteľných procesov, záhady
kukni si south park diel teória samovznícení a tam to máš krásne popísané...
keď sa ti to nechce pozerať tak to je takto, chalani sú so ženskými a boja sa prdeť, preto zadŕžajú tie plyny, ktoré sa hromadia a následne keď nemajú kam unikať tak sa vznietia...teoria samovznietenia...
@freedomko aj je tam to video ale nasla som vo wikipédii jeden článok, ktorý by prakticky ( ale nie teoreticky) mohol aj fungovať ale skúšať to nebudem
ale ten článok na atlase mi pridal jeden dobrý poznatok s tým ľudským tukom
@popolcek neverim tomu ze clovek len tak zhori... ale ka nastane niaky "skrat" v tele moze sa stat ze na organe vznikne nieco ako popalenina... ale aj tak si myslim ze je to nieco akokrvna zrazenina len neviem nezaujimam sa o to
ale pravdepodobnejsie ako ze zhoris je ze ta trafi gulovy blesk a to by si urcite nechcel
@freedomko no, je to tema na polemizovanie, ale boli pripady a nebolo ich malo ked clovek len tak znicoho nic zhorel do tla... je mozne ze v tele nastane nejaky skrat, a kedze paliva je dost, je velmi zaujimave ze pripad sa stal zatial len ludom, ktori mali bud vela tuku, alebo aspon nejaku tu nadvahu...
no, ak vam to pomoze @darkkizz@rebeliatqo» sk.wikipedia.org/wiki/Prieťah_v... a pozerajte priebeh je to logické a tak to prebieha aj pri ľudskom samovznietení, len ja sa chcem dostať k podstate, prečo sa ľudské telo zvnútra len tak samo zapáli
@freedomko no vies stale na to zareagujem, lebo uz sa mi o stalo aspon 30 krat tu na birdzi ale chapem, ze to moze popliest
no čítal som už viacero článkov o tom... v jednej knihe bol popísaný prípad nejakej ženy ktorá sedela na záchode a z ničoho nič začala horieť, jediné čo ostalo po nej boli boty (neivem či nie aj nohy) Je to zaujimavé...
Ale pokial nebudeme zadržiavať prdy snáď nám nič nehrozí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
keď sa ti to nechce pozerať tak to je takto, chalani sú so ženskými a boja sa prdeť, preto zadŕžajú tie plyny, ktoré sa hromadia a následne keď nemajú kam unikať tak sa vznietia...teoria samovznietenia...
no jeden clanok co som nedavno cital...
» magazin.atlas.sk/extra/kuriozity... (bolo tam aj video je uz prec.. )
ale ten článok na atlase mi pridal jeden dobrý poznatok s tým ľudským tukom
@1 lenže pri samovznietení zhorí človek zvnútra
ale pravdepodobnejsie ako ze zhoris je ze ta trafi gulovy blesk a to by si urcite nechcel
a btw, ja som DIEVCA!
no a ked vravis od nadbytocnom tuku pamatam video ako na plazi odstranovali zdochnutu velribu to bola podivana TNT to vyriesilo
koncim debatu praca necaka
e nemohla by si mi poslat ten link, kde je to to prakticke =D apson chcem vediet,ze o com to je =D pls
@freedomko no vies stale na to zareagujem, lebo uz sa mi o stalo aspon 30 krat tu na birdzi ale chapem, ze to moze popliest
Ale pokial nebudeme zadržiavať prdy snáď nám nič nehrozí