Baby poradte, mam dlhe vlasy pri korienkoch sa mastia a konce su suche tradicne... ake sampony, a hlavne kondicioner by ste mi doporucili?nieco po com sa mi nebudu konce az tak stiepit a rozcesem tie skuty
šampon na mastné vlasy mi pomohol pantheol z lekárne a alverde mandlový z dmky to je moj najoblúbenejší šampon.
Kondicier moc nepoužívam, skôr na rozčesávanie mam teraz gliskur taký rozprašovať pekne vonia a na rozštiepené konce dávam hlavne hennu (tá mi dosť pomohla na suché vlasy celkovo) a kokosový olej ešte na vlkhé konce .
značka Kallos má takú super keratínovú masku na vlasy, menšie balenie stojí niečo cez euro a velke necele tri eurá na zničené končeky uplne super, aj vlasy sa z nej krásne lesknú Kallos majú celkovo super masky za tie nizke ceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kondicier moc nepoužívam, skôr na rozčesávanie mam teraz gliskur taký rozprašovať pekne vonia a na rozštiepené konce dávam hlavne hennu (tá mi dosť pomohla na suché vlasy celkovo) a kokosový olej ešte na vlkhé konce .
olejceky,olejcekove balzamy,masky.
@abbey4real