Ľudia, chcel by som na toto leto vymyslieť niečo fakt, že super Nejaké dobrodužstvo alebo nejaké zaujímavé veci alebo nejaké výlety. Akurát by som to chcel tak, že by som neplatil ani groš. Išiel by som s kamošom, max. s dvoma. Viem, že najlepšie leto
ale dá sa aj bez peňazí, ale to by ste museli byť veľmi šikovný a zhovorčiví, aby ste niekde keď tak pomáhali, ak by ste niekde videli za peniaze alebo dali by vám jedlo.. no ..ale asi niesme v amerike.. ale za pokus to stojíí.. my s kamošmi sme tiež vymýšľali takéto veci, ale nikdy sme sa ešte nikam nevypravili možno až po škole taký čunder bejbeee
@6 u nas sa to skorej da, dobri ludia stale su. v amerike by ta opluli, to len v rozpravkach v amerike pomahaju ludom
my sme takto boli, sme boli na stanovacke a nudili sme sa akosi, a necheclo sa nam chlastat stale ( weird ) tak sme sil babicke pomoct jednej s orbou zahrady, ale zaplatit sme si nehali od deda samozrejme domacou, takze
a bola aj taká babka, že nám dala nech jej pozbierame jahody a iné plody zo záhrady a keď sme odchádzali, všetko nám núkala na cestu + paštéky a chleba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
iba cestovanie myslím, žeby si mal zadara.. stop, alebo peši..
my sme takto boli, sme boli na stanovacke a nudili sme sa akosi, a necheclo sa nam chlastat stale ( weird ) tak sme sil babicke pomoct jednej s orbou zahrady, ale zaplatit sme si nehali od deda samozrejme domacou, takze