čauté
takže, má s týmto mobilom niekto skúsenosti ? kamoška miluje hello kitty a teraz bude mať narodky no a tento telefon už moc dlho chce, lenže jej rodičia si nemôžu dovoliť jej to kúpiť no a ja som sa rozhodla, že jej ho kúpim,..lenže neviem
@kristine vďaka , ale to nieje hello kitty je v tom nejaký rozdiel ? lebo tento je len samsung galaxy blalabla ale tamten je samsung galaxy blablabla hello kitty
ale je to typ s5360, len ta edicia ,teda ako to vyzera je hello kitty...co ti ja viem, podla toho ,kolko ma kamaratka rokov...ja som ho donedavna mala ,az kym mi ho neukradli, bola som s nim spokojna, ale ja som veeeeelmi nenarocny uzivatel...co vsak na tom mobile iste nie je dobre, je fotak, ma len 2mpx, ine novsie ,hoci aj lacnejsie uz pod 5 mpx nejdu...
@method čo je na tom vtipné ? počkať, až teraz som si všimla on je chalan a má hello kitty mobil ? alebo ešte niečo som si nevšimla čo je hodné 4 usmievajúcich sa smajlíkov od ucha k uchu ?
@dannyd14 Tvoje komenty som ukázala bratovi a rehoceme sa ja ani on ti nechápeme pochybujem, že vôbec niekto pochopí, čo sa snažíš povedať ak nemáš čo rozumné tu napísať, tak to už nekomentuj ! vďaka..
@amyfromwonderland no o tom sa nás snažia presvedčiť výrobcovia.. ja nemám nič proti tomu, len ti poviem skutočnosť zo života... keď má človek po ruke wifi, stráca komunikačné schopnosti v reálnom svete. partia ide na kávu, pivo a namiesto toho aby pokecali, každý má v ruke telefón a facebookuje a podobne.
@slavka234 prepáč, ale tie kupujem len dlhodobým kamoškám s ktorými sa poznám strašne strašne dlho :3 hh @sabnacke tak to máš teda pravdu , ale zasa nieje zlé mať wifi vo phone ja napírklad wifi využívam pravidelne a kamoška, tak o tej nehovoriac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@veronika638 Aha, no a má to wifi ?
@method veď kto by nemal rád hello kitty ?
aj wifi má, aj bt proste normálny android..
a čo si našla na nete že to nemá wifi, tak to bol iný model - Samsung Star (S5230) , tiež edícia Hello Kitty
@4alex okej, ....
@sabnacke tak to máš teda pravdu , ale zasa nieje zlé mať wifi vo phone ja napírklad wifi využívam pravidelne a kamoška, tak o tej nehovoriac