ale musím poznamenať že ten telefón je stroj ! utopil som ho v chlórovej vode asi 2 metre hlbokej bol tam asi pol minúty nechal som ho 20 minút na slnku a už ide ! proste pán
@heatrow máš ten mobil nič nerobíš a na obrazovke máš čas podtým mám vyhľadávač google uplne dole mám kontakty, sms denník hovorov a menu... a ešte v strede mám 6 priečinkov, hotnotenie(dačoho), dačo top off... potom gmail, mapy, obchod a talk.. a chcem týchto 6 priečinkov dať preč... chcem si tam dať iné... ako to spravím? alebo keď tu obrazovku posuniem doľava(doprava) tak tam mám ďalšiu "obrazovku" na ktoru si pridavam priečinky... ale ja chcem ine a už dajake tam mam a viem ich tam len pridať, odstrániť ich neviem chápeš už?
ja som si stiahol aplikáciu go launcher ex a tam si môžem s telefónom robiť čo chcem ako to len ja chcem ... ale na starej domovskej si to fakt nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale musím poznamenať že ten telefón je stroj ! utopil som ho v chlórovej vode asi 2 metre hlbokej bol tam asi pol minúty nechal som ho 20 minút na slnku a už ide ! proste pán